Nieuwe trailer 'Captain Marvel' introduceert geheim wapen 'Avengers 4'

Brie Larson is de juiste Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel.

Tijdens Monday Night Football op ESPN is de tweede trailer uitgezonden voor Marvel Studios' Captain Marvel en uiteraard zijn de veelbelovende beelden ook online verschenen. Check deze via de video hieronder!

Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, is het geheime wapen dat Samuel L. Jacksons Nick Fury oppiept in het bonusfilmpje na de eindcredits van Avengers: Infinity War. We zien dan het logo van Captain Marvel in beeld. De ijzersterke heldin lijkt daarmee de redder in uiterste nood. We krijgen in de herkomstfilm Captain Marvel te zien dat zij eerder als superheld op de aarde, en daarbuiten, actief is geweest, namelijk in het jaar 1995.


Carol Danvers / Captain Marvel is een oud-U.S. Air Force straaljagerpiloot die na een ongeluk DNA krijgt van een Kree. Hierdoor heeft ze superkrachten en zal ze onder meer aansluiten bij het Kree-team Starforce. De heldin gelooft in de waarheid en gerechtigheid en vormt een brug tussen de Aarde en de ruimte. Ze strijdt om van de wereld een betere plaats te maken. Hoogstwaarschijnlijk gaat Anna Boden en Ryan Flecks Captain Marvel ook uitleggen waar de heldin was tijdens de eerdere twintig titels binnen het Marvel Cinematic Universe en de verwoestende "knip" van Josh Brolins Thanos. De voornaamste slechteriken zijn de Skrulls.

In de Marvel-superheldenfilm heeft Danvers overigens een kat die in de comics Chewie heet, vernoemd naar Chewbacca uit Star Wars. In het MCU heet de kat Goose, een verwijzing naar het Top Gun-personage Nick "Goose" Bradshaw. Samen met Captain Marvel en personages als Clark Greggs Agent Coulson, Lashana Lynchs Maria Rambeau, Jude Laws Yon-Rogg of Mar-Vell, Gemma Chans Minn-Erva, Ben Mendelsohns Talos, Lee Pace's Ronan the Accuser, Djimon Hounsou's Korath en een nog onbekend personage van Annette Bening is deze gevaarlijke poes vanaf 7 maart te zien op het Nederlandse witte doek.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair