Video

Nieuwe trailer 'Captain Marvel' introduceert geheim wapen 'Avengers 4'

Brie Larson is de juiste Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Tijdens Monday Night Football op ESPN is de tweede trailer uitgezonden voor Marvel Studios' Captain Marvel en uiteraard zijn de veelbelovende beelden ook online verschenen. Check deze via de video hieronder!

Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, is het geheime wapen dat Samuel L. Jacksons Nick Fury oppiept in het bonusfilmpje na de eindcredits van Avengers: Infinity War. We zien dan het logo van Captain Marvel in beeld. De ijzersterke heldin lijkt daarmee de redder in uiterste nood. We krijgen in de herkomstfilm Captain Marvel te zien dat zij eerder als superheld op de aarde, en daarbuiten, actief is geweest, namelijk in het jaar 1995.


Carol Danvers / Captain Marvel is een oud-U.S. Air Force straaljagerpiloot die na een ongeluk DNA krijgt van een Kree. Hierdoor heeft ze superkrachten en zal ze onder meer aansluiten bij het Kree-team Starforce. De heldin gelooft in de waarheid en gerechtigheid en vormt een brug tussen de Aarde en de ruimte. Ze strijdt om van de wereld een betere plaats te maken. Hoogstwaarschijnlijk gaat Anna Boden en Ryan Flecks Captain Marvel ook uitleggen waar de heldin was tijdens de eerdere twintig titels binnen het Marvel Cinematic Universe en de verwoestende "knip" van Josh Brolins Thanos. De voornaamste slechteriken zijn de Skrulls.

In de Marvel-superheldenfilm heeft Danvers overigens een kat die in de comics Chewie heet, vernoemd naar Chewbacca uit Star Wars. In het MCU heet de kat Goose, een verwijzing naar het Top Gun-personage Nick "Goose" Bradshaw. Samen met Captain Marvel en personages als Clark Greggs Agent Coulson, Lashana Lynchs Maria Rambeau, Jude Laws Yon-Rogg of Mar-Vell, Gemma Chans Minn-Erva, Ben Mendelsohns Talos, Lee Pace's Ronan the Accuser, Djimon Hounsou's Korath en een nog onbekend personage van Annette Bening is deze gevaarlijke poes vanaf 7 maart te zien op het Nederlandse witte doek.25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

van mijn Brie is niks meer van over...

Leon81

Avatar

De trailer deed me niets. Ik was me zelfs enorm aan het ergeren aan de bombastische muziek die niet leek te matchen met de beelden. Vooralsnog een teleurstelling.

Mav Damian

Avatar

Ben nog steeds benieuwd naar deze film, maar de trailer deed me ook niets echt. Wel vet dat ze haar haar masker geven.

Master Of Films

Avatar

Wel opvallend, zelfs in de 2e trailer komt er nauwelijks een glimlach op The Brie. "She's look bored/Phoned it in" zijn enkele trailer reacties van Amerikaanse nay-sayers.

Xenolicker

Avatar

Ziet er goed uit, lijkt weer een mooie superheldenfilm van Marvel/Disney te worden.En hopelijk wordt het ook nog wat met de kat!

MARB-LES

Avatar

@GreenHornet
Toch maar aan de Port salut danmaar ; )

Gave trailer kijk er echt naar uit!

Frietgezicht

Avatar

Nooit verkeerd om een stuk brie op mijn stokbrood te hebben

Khalidmocro

Avatar

Vond de eerste trailer beter.. en Brie mama mia.

Decepticon

Avatar

Ziet er heel goed uit wat mij betreft.

Moviemagic

Avatar

Komt de kat van Halle Berry er ook in voor?

schrader

Avatar

Ben bang voor teveel cgi.... vond vooral het laatste gedeelte er nogal game-achtig uitzien.

schrader

Avatar

Ben bang voor teveel cgi.... vond vooral het laatste gedeelte er nogal game-achtig uitzien.

GreenHornet

Avatar

hier zit nauwelijks CGI in, bij Waterman is het erger

chefry1983

Avatar

Gave trailer. Geeft niet teveel weg en lekker mysterieuze dame die brie

Brein8998

Avatar

Saaie trailer, hopelijk is de film wel goed

ridjieddo

Avatar

@Rutherford: hell yeah baby! Ik bedoel babrie!

Ereptile

Avatar

Goede trailer Smiley face Beter dan de eerste die we kregen! Waarschijnlijk zal Captain Marvel dus ook in de Avengers 4 trailer verschijnen...

Civilian Supreme

Avatar

Gaaaaaaaaap! Doet me erg denken aan Antman, saai en van tv kwaliteit.

Roeltje

Avatar

Beelden zien er opzich prima uit, ben benieuwd. Maar vond de trailer wel saaie dialoog hebben, en Brie Larson overtuigt echt nog niet. Maar dat kan nog komen. De 'grappen' in de trailer landen in ieder geval niet. Hoezo is het grappig dat Fury wordt afgeleid door een kat? De trailer communiceert dat we het grappig horen te vinden.
Zal het zeker wel in de bios bekijken, want het verhaal lijkt me tof!

oirik

Avatar

Ben dol op het MCU, maar bij deze trailer heb ik toch wel zo iets van.... gaaaaaap.

nieuwslaatste nieuws

meest populair