Werk aan 'Indiana Jones 5' volledig opnieuw begonnen

Werk aan 'Indiana Jones 5' volledig opnieuw begonnen

Opvallend nieuws over het uitstel.

Als het aan actrice Karen Allen ligt, keert ze in Indiana Jones 5 terug als Marion Ravenwood. Lucasfilm werkt al enige tijd samen met Disney aan een revival van de franchise en heeft ook al acteur Harrison Ford en regisseur Steven Spielberg aan het project weten te verbinden. Momenteel staat de release gepland voor juli 2021, dus Allen heeft er nog niets over gehoord. Maar ze weet wel dat ze graag wil en weet ook al iets van wat er achter de schermen plaatsvindt.

"Ik wacht geduldig af, maar nee, ze hebben nog niet gebeld. Ik hoop heel erg dat ik er onderdeel van mag zijn, en voor zover mij bekend, werken ze aan een scenario totdat ze dat goed genoeg vinden. Ze willen niets overhaasten, dit moet wat hen betreft echt iets moois worden," aldus Allen.

Dat moet ook wel, want Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull werd niet zo heel goed ontvangen. Deze nieuwe film stond verder al gepland voor juli 2019, maar werd uitgesteld nadat het scenario van David Koepp niet beviel. Vervolgens werd Jonathan Kasdan, scenarist van Solo: A Star Wars Story aan het werk gezet.

Voor zover Allen bekend, is men volledig opnieuw begonnen met het script. "Ik meen dat ze een heel nieuw traject ingeslagen zijn. Maar het is een mysterie voor mij wat dat inhoudt en of ik er deel van uitmaak. Ik hoop het natuurlijk wel. Ik zou het leuk vinden. Maar dat weet ik pas over een jaar denk ik."



NieuwsFilm

meest populair