Featured

5 Superhelden van DC die hun eigen film verdienen!

Van Supergirl tot Arrow!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 17:30 in Featured
Vanaf vandaag kunnen ook Nederlandse bioscoopbezoekers duiken naar de schitterende onderwaterwereld van DC's nieuwe superheldenfilm Aquaman. De stripboekengigant werkt hard aan een eigen filmuniversum vol met alle geliefde helden uit de comics. Hieronder een lijstje met helden én een heldin die zeker een eigen solofilm verdienen in het DC Extended Universe.

#5 Booster Gold
Schijnbaar werkt DC al héél lang aan een film rondom Michael Jon Carter alias superheld Michael Jon Carter, maar echt concrete plannen lijken er nog niet te zijn. Er zijn inmiddels meerdere versies van het script geschreven, maar de perfecte vertelvorm lijkt DC nog niet te hebben gevonden. Booster Gold is een populaire held en verdient zeker zijn eigen film. Carter is een held uit de toekomst. In de comics werkt hij vaak samen met Ted Kord alias Blue Beetle. Die samenwerking zou oorspronkelijk de basis vormen voor een film, maar die plannen lijken inmiddels te zijn geschrapt. Misschien in de nabije toekomst?

#4 The Flash
Razendsnel rende hij rond in Justice League om tegen de Parademons en Steppenwolf te strijden met zijn collega's. Hoewel niet iedereen te spreken was over de manier waarop Barry Allen werd geportretteerd door acteur Ezra Miller, lijkt zijn personage voldoende potentie te hebben voor een grootschalige solofilm. En dat verwacht DC ook. Filmmakers Jonathan Goldstein en John Francis Daley zijn aangesteld als regisseurs. Helaas is er niet heel veel zekerheid bij DC, dus of The Flash er daadwerkelijk gaat komen, is nog maar even afwachten.

#3 Arrow
Op televisie zijn de heldendaden van Oliver Queen alias Green Arrow en zijn team al zeven seizoenen lang te zien. Fans zijn inmiddels dan ook zeer gehecht aan acteur Stephen Amell, die de rol vertolkt. Toch zou het gaaf zijn om in de toekomst ook een film rondom deze held te zien - met een groter budget en met meer mogelijkheden. Natuurlijk, het personage werkt perfect op het kleine scherm, maar als DC écht ambitieuze plannen heeft op zijn filmuniversum uit te breiden, dan is Arrow wel één van de helden die absoluut niet mag ontbreken.

#2 Supergirl
Ook Supergirl is inmiddels een gevestigde superheldin op de beeldbuis. Kara Danvers wordt op het kleine scherm gespeeld door Melissa Benoist. Voor een eventuele filmversie zal waarschijnlijk een nieuwe actrice moeten worden gevonden. En het nichtje van Superman verdient zeker een eigen film. Na het succes van Wonder Woman lijkt een film met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol commercieel ook interessant. DC schijnt zelfs al bezig te zijn aan een script. Mocht Henry Cavill dan toch besluiten om zijn Superman-mantel aan de wilgen te hangen, dan is er in ieder geval nog één held van Krypton te zien.

#1 Green Lantern
In Justice League zat een flashbackscène waarin Yalan Gur, een lid van het Green Lantern Corps, sneuvelt door het toedoen van superschurk Steppenwolf . Er waren sterke geruchten voor het verschijnen van de film dat één van de bekendere 'Green Lanterns', zoals Hal Jordan of John Stewart, in Justice League zou verschijnen. Dat bleek helaas niet waar te zijn. De Green Lantern-film uit 2011 was door de armoedige CGI en het zwakke verhaal geen groot succes, maar toch verdient Green Lantern een nieuwe kans in het DC Extended Universe.

Benieuwd welke vijf helden van Marvel een eigen film verdienen? Kijk dan hier!


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Beetje apart om na 10.000 DC Aquamannieuwtjes geen Aquamanrecensie terug te vinden op FT.

Master Of Films

Avatar

^ idd. Persvoorstellingen zijn toch geweest. B.v ik zie een recensie op nrc.nl en op volkskrant.nl

Guyon2002

Avatar

Arrow, Flash en Supergirl gaan hem toch niet worden. Zeker niet na de flater die Ezra Miller sloeg in JL als je zijn Flash vergelijkt met de, veel geliefdere en superieure, Flash van Grant Gustin. Arrowverse is sowieso al veel beter dan die grote hoop stront die WB blijft aanvullen. Wat DC betreft heeft WB al wel bewezen dat ze incapabel zijn!

Master Of Films

Avatar

Ezra Miller is een miscast van The Flash, dat is wel heel erg duidelijk. Eigenlijk zouden ze de hoofdrolspelers van de Arrowverse moeten gaan gebruiken voor hun solo bioscoop films.

Ze hebben hun rollen eigen gemaakt en voor vele kijkers zijn ze afgelopen jaren het gezicht van deze superhelden.

Ik denk echter dat het wel een probleem gaat worden ivm bepaalde rechten, ondanks dat CW, gezien het feit dat CW ook een onderdeel is van CBS Corporation.

Een recast voor Arrow en Supergirl met behoud van Ezra als Flash is een stuk makkelijker.

Ang3l

Avatar

Persvoorstellijgen zijn al geweest, sterker nog: zelfs IK kan vandaag een recensie geven want ik ga er vanavond heen. Erg vreemd dat er hier nog geen staat, na al die spam.

rainking

Avatar

Ik wilde in de comments al Booster Gold gaan roepen, maar hij staat gewoon in de lijst. The greatest hero you've never heard of. He protects the past to ensure your future. Film samen met Ted Kord kan hartstikke leuk zijn. Superhero team-up comedy.

Tako

Avatar

@SunChaser

Persvoorstelling was gisteren dus nogal laatste moment werk. Maar als het goed is komt de review nog vandaag.

Sunspot

Avatar

Booster Gold kanleuk worden. In Smallville hebben ze hem ook goed gedaan.

Supergirl wil ik zeker zien, maar dan eerst MOS2, daar introduceren en dan solo

Sunspot

Avatar

Ik vond Ezra Miller juist wel goed als Flash trouwens.

maar solo film hoeft nu niet echt

Bor-Gullet

Avatar

Ik zou graag een Batman Beyond film willen zien

Mas7

Avatar

Het DCEU is kut en de hele opzet is gewoon niet goed gedaan.

starbass

Avatar

Arrowverse en de andere CW series zijn toch allemaal superslap, acteer talent van niveautje bold and the beautiful met even slechte scripts.
Nou doen de DCUE films het alleen beter op acteer talent..

nieuwslaatste nieuws

meest populair