Algemeen

Margot Robbie over niet zo serieuze 'Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)'

Deze wordt duidelijk anders dan Suicide Squad.

door Bram de Groot om 08:35 in Algemeen
Even geleden werd duidelijk dat de titel van de Birds of Prey-film behoorlijk lang wordt, met Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Hoofdrolspeler Margot Robbie liet tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon weten waarom.

"Die is echt," bevestigde Robbie. "Ja, dat is de titel. Het wordt geen... Het is geen erg serieuze film. Birds of Prey maakt het erg serieus, en dan zwakt de ondertitel het een beetje af alsof Harley soort van zegt: 'Hé, hier ben ik dan.' Het is zeker een manier om de bioscoopbezoekers duidelijk te maken dat dit een "grappige" DC-film zal zijn."

De regie van Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) ligt in handen van Cathy Yan en Robbie is dus weer te zien als Harley Quinn. Andere rollen zijn voor Mary Elizabeth Winstead (Helena Bertinelli / Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Dinah Lance / Black Canary), Rosie Perez (Renee Montoya), Ella Jay Basco (Cassandra Cain) en Ewan McGregor als Black Mask.

Vanaf 7 februari 2020 moet de achtste DCEU-film in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ja, laten we vooral niet meer durven om serieuze superheldenfilms te maken... Stel je voor dat je het succes van The Dark Knight gaat herhalen... Moet je niet willen, lijkt me... Kun je beter doen wat Marvel doet inderdaad. Wel zo veilig.

RobzZ01

Avatar

@Rich Art

Dat lijkt me toch niet helemaal de insteek van een personage als Harley Quinn? Dat personage leent zich gewoon voor een film met een knipoog, en daarin spreekt de titel én de film mij vooralsnog erg aan. De personages moeten zich wel lenen voor een film á la The Dark Knight. Met Superman werd dit enigszins geprobeerd en kijk eens hoe Man of Steel is afgevallen (helemaal géén slechte film).

Rich Art

Avatar

@RobzZ01

Wat mij in deze vooral tegen de borst stuit is dat DC/WB het gewoon niet lijkt aan te durven om een eigen weg te kiezen. Deze titel is ongetwijfeld ingegeven door de grapdichtheid van Deadpool. Gaat deze film dan zoiets worden? Ik vind het vooral jammer dat DC/WB het niet aandurft om hun DCEU serieus te houden en zich daarmee te onderscheiden.

Neemt niet weg dat HQ inderdaad een karakter is voor een dikke knipoog, maar deze titel, en haar persoonlijke aanpassingen aan het script op de foto die een paar dagen geleden opdook doet mij iets teveel denken aan een Deadpool-sausje... Ze verbreek hiermee in feite ook de vierde wand door te doen alsof HQ zelf de aanpassing heeft gedaan. Grappig, zeker waar.. Maar alles behalve origineel natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair