Algemeen

'Avengers'-regisseurs overtuigd van komst Deadpool en X-Men naar het Marvel Cinematic Universe

De deal tussen Disney en Fox is bijna beklonken.

door Bram de Groot om 11:01 in Algemeen
Al vele hobbels heeft Walt Disney genomen om onder meer filmstudio 20th Century Fox over te nemen. Toch is de deal nog niet helemaal officieel beklonken. Mocht het zover komen dat weten de regisseurs van onder meer Avengers: Infinity War en Avengers 4 dat de X-Men en Deadpool naar het Marvel Cinematic Universe komen.

"Ik ben er zeker van," aldus Joe Russo tijdens de Business Insider's IGNITION conferentie. "Ik weet het zeker met Kevin Feige, die historisch bezig is in deze business, dat hij die personages gaat scharen onder de grote Marvel-paraplu."

Hier voegde broer Anthony Russo aan toe dat ze Feige er niet specifiek over hebben gesproken. Dus ze weten niet wanneer Feige met de personages aan de slag zou willen gaan. Maar ik weet zeker dat die acquisitie grote waarde gaat creëren bij het vergroten van Marvel en de verhalen die ze in de toekomst kunnen vertellen," aldus de tweede Russo.

Uiteraard zijn er meerdere opties. De kans lijkt groot dat we nog jaren moeten wachten op het debuut van de bekendste mutanten. Mogelijk reboot Marvel Studios in zekere zin de complete X-Men franchise. Maar wie weet ziet Feige nog kansen met het populaire personage Deadpool van Ryan Reynolds, binnenkort te zien in de Deadpool 2-PG-13 versie Once Upon a Deadpool.

De verwachting is dat op 1 januari 2019 de rechten van 21st Century Fox definitief in handen komen van The Walt Disney Company.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Fox heeft er verhaaltechnisch een tyfuszooi van gemaakt.

Re-boot de X-Men Feige!

Rich Art

Avatar

Ik zou het ook niet samen gaan voegen... Eerder de boel voor de X-men rebooten en die samenvoegen met het MCU.

Sietze1983

Avatar

Komen die 2 nieuwe x-men films eigenlijk nog wel?? Die horror film en die over Jean Grey?

Decepticon

Avatar

Liever eerst de Fantastic Four dan de X-Men.
Deadpool kan altijd toegevoegd worden, maar liever niet, daar zie ik liever losstaande films van die bol staan van keiharde actie en grove humor.

New Mutants hebben we idd echt al heel lang niks meer van gehoord. Dark Phoenix heeft tenminste een datum en kijk ik heel erg naar uit. Mij hoor je niet klagen over de X-Men films.

Maar lijkt me ook beter dat de X-Men gereboot worden, als ze in de MCU komen.

Ang3l

Avatar

Ik snap die fascinatie met de Fantastic Four niet. Is dat jeugdsentiment?

Zeker niet na 3 matige pogingen.... ze hebben hun tijd gehad! En zo boeiend vind ik die helden nou ook weer niet.

eltorro

Avatar

Zou het heel jammer vinden als ze Deadpool gaan reboten, zo als hij nu is is het perfect en eigenlijk kunnen ze de huidige Deadpool prima introduceren in de MCU. Wolverine hebben ze een mooi eind gegeven bij Fox, Logan valt ook niet te overtreffen. Fantastic Four kan wel een nieuwe start maken bij het MCU.

nieuwslaatste nieuws

meest populair