'Avengers'-regisseurs overtuigd van komst Deadpool en X-Men naar het Marvel Cinematic Universe

'Avengers'-regisseurs overtuigd van komst Deadpool en X-Men naar het Marvel Cinematic Universe

De deal tussen Disney en Fox is bijna beklonken.

Al vele hobbels heeft Walt Disney genomen om onder meer filmstudio 20th Century Fox over te nemen. Toch is de deal nog niet helemaal officieel beklonken. Mocht het zover komen dat weten de regisseurs van onder meer Avengers: Infinity War en Avengers 4 dat de X-Men en Deadpool naar het Marvel Cinematic Universe komen.

"Ik ben er zeker van," aldus Joe Russo tijdens de Business Insider's IGNITION conferentie. "Ik weet het zeker met Kevin Feige, die historisch bezig is in deze business, dat hij die personages gaat scharen onder de grote Marvel-paraplu."

Hier voegde broer Anthony Russo aan toe dat ze Feige er niet specifiek over hebben gesproken. Dus ze weten niet wanneer Feige met de personages aan de slag zou willen gaan. Maar ik weet zeker dat die acquisitie grote waarde gaat creëren bij het vergroten van Marvel en de verhalen die ze in de toekomst kunnen vertellen," aldus de tweede Russo.

Uiteraard zijn er meerdere opties. De kans lijkt groot dat we nog jaren moeten wachten op het debuut van de bekendste mutanten. Mogelijk reboot Marvel Studios in zekere zin de complete X-Men franchise. Maar wie weet ziet Feige nog kansen met het populaire personage Deadpool van Ryan Reynolds, binnenkort te zien in de Deadpool 2-PG-13 versie Once Upon a Deadpool.

De verwachting is dat op 1 januari 2019 de rechten van 21st Century Fox definitief in handen komen van The Walt Disney Company.



NieuwsFilm

meest populair