Kevin Hart presenteert Oscars 2019!

Kevin Hart presenteert Oscars 2019!

Een droom die uitkomt.

De Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de jaarlijkse Oscaruitreiking, heeft bekendgemaakt wie de show volgend jaar mag gaan presenteren. Niemand minder dan cabaretier en acteur Kevin Hart (Night School, Jumanji: Welcome to the Jungle) blijkt de boel komend jaar aan elkaar te mogen gaan kletsen. Met deze klus gaat er een droom voor Hart in vervulling.

De Amerikaanse komiek Kevin Hart (39) is ontzettend blij dat hij volgend jaar de Oscaruitreiking mag presenteren. Op Instagram laat hij weten: "Deze kans krijg je maar één keer in je leven". Hart vindt deze taak een enorme eer en belooft dat het een speciale uitzending zal gaan worden. "Ik heb hier zolang naartoe gewerkt. Iedereen bedankt voor alle steun en ik wil de Academy bedanken voor deze kans", schrijft hij.

Frisse wind
De ceremonie kampt al jaren met dalende kijkcijfers. Daarom heeft de organisatie een aantal maatregelen genomen. Zo wordt een deel van de categorieën niet meer live uitgereikt, maar tijdens de reclameblokken. Later op de avond volgt dan nog wel een beknopt overzicht van die winnaars en hun bedankspeeches. De organisatie hoopt vast dat Hart ook voor nodige verfrissing van het programma zal gaan zorgen.

Uitreiking in februari
Vorige jaar verzorgde talkshowhost Jimmy Kimmel de presentatie van het prijzengala. De beroemde filmprijzen worden op zondag 24 februari 2019 uitgereikt in Los Angeles, Amerika. Dat wordt alweer de 91ste editie. De genomineerden worden in januari bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair