Algemeen

Kevin Hart presenteert Oscars 2019!

Een droom die uitkomt.

door Jeffrey Kouters om 12:14 in Algemeen
De Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de jaarlijkse Oscaruitreiking, heeft bekendgemaakt wie de show volgend jaar mag gaan presenteren. Niemand minder dan cabaretier en acteur Kevin Hart (Night School, Jumanji: Welcome to the Jungle) blijkt de boel komend jaar aan elkaar te mogen gaan kletsen. Met deze klus gaat er een droom voor Hart in vervulling.

De Amerikaanse komiek Kevin Hart (39) is ontzettend blij dat hij volgend jaar de Oscaruitreiking mag presenteren. Op Instagram laat hij weten: "Deze kans krijg je maar één keer in je leven". Hart vindt deze taak een enorme eer en belooft dat het een speciale uitzending zal gaan worden. "Ik heb hier zolang naartoe gewerkt. Iedereen bedankt voor alle steun en ik wil de Academy bedanken voor deze kans", schrijft hij.

Frisse wind
De ceremonie kampt al jaren met dalende kijkcijfers. Daarom heeft de organisatie een aantal maatregelen genomen. Zo wordt een deel van de categorieën niet meer live uitgereikt, maar tijdens de reclameblokken. Later op de avond volgt dan nog wel een beknopt overzicht van die winnaars en hun bedankspeeches. De organisatie hoopt vast dat Hart ook voor nodige verfrissing van het programma zal gaan zorgen.

Uitreiking in februari
Vorige jaar verzorgde talkshowhost Jimmy Kimmel de presentatie van het prijzengala. De beroemde filmprijzen worden op zondag 24 februari 2019 uitgereikt in Los Angeles, Amerika. Dat wordt alweer de 91ste editie. De genomineerden worden in januari bekendgemaakt.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Goh je ziet 't niet aankomen hé! Maar had al zo'n donker bruin vermoeden......Mss 'n soort Oscar(s) roast 'n idee!

Marklar

Avatar

een redelijk brave komiek, tja daar trek je ook geen kijkers mee. Maar het lef om iemand als Ricky Gervais aan te trekken zullen ze niet hebben. Zo iemand ga ik wel even voor zitten

Master Of Films

Avatar

Geheid dat je een zooitje small talk gaat krijgen.
Voor de Oscars in 2020 graag Trump laten presenteren. Tegen die tijd is zijn agenda wel vrij Smiley face

SeanDeNiro

Avatar

Hij doet grappig maar is het totaal niet.

Hyenas

Avatar

Kevin Hart en Dave Chappelle zijn momenteel de best betaalde en meest populaire comedians op de fucking wereld. Ik vind Kevin Hart ook niet grappig maar om te zeggen dat hij de rol krijgt vanwege zijn huidskleur is simpelweg belachelijk

donniebrasco

Avatar

@Hyenas je hebt zeker niet erg opgelet de laatste 2 jaar!

Hyenas

Avatar

@donniebrasco Vertel. Want als je de hele minderheid controversie van de oscars bedoeld dan zit je mis.

donniebrasco

Avatar

@Hyenas eerst maar 'ns begrijpelijk Nederlands schrijven!

Hyenas

Avatar

@donniebrasco Ja verberg je maar achter spelfouten als je hele argument nergens op slaat.

Kevin Hart is een van de grootste comedians op het moment of jij dat nou wilt of niet. Het argument "hij is zwart daarom krijgt hij het" is totaal niet gebaseerd op feiten maar om een ongenuanceerde opmerking.

EntertainmentWatcher

Avatar

Hij gaat het NIET doen!!!:

https://www.comingsoon.net/movies/news/1015985-breaking-kevin-hart-steps-down-as-oscar-host

donniebrasco

Avatar

@Hyenas ,niet alleen begrijpelijk Nederlands schrijven is lastig maar lezen ook! Je leest dingen die er helemaal niet staan dwaas. Ik doelde ook niet op de persoon.

Hyenas

Avatar

@donnybrasco Voor zover ik weet heb ik je 2 keer de kans gegeven om te laten zien dat je dat niet bedoelde. 2 keer praat je eromheen. Dat heeft niets met mijn begrijpend lezen te maken maar met de domme, onnodige opmerkingen die jij maakt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair