Algemeen

G.I. Joe spin-off 'Snake Eyes' vindt regisseur

Paramount Pictures blijft hoop houden op G.I. Joe succes.

door Bram de Groot om 10:19 in Algemeen
Alweer even geleden werd bekend dat Beauty and the Beast en The Huntsman: Winter's War-schrijver Evan Spiliotopoulos aan de slag ging met een script voor een film over het G.I. Joe-personage Snake Eyes. Nu meldt Variety dat regisseur Robert Schwentke de spin-off moet regisseren.

De regisseur zou volgens Variety in gesprek zijn met Paramount Pictures om plaats te nemen op de regiestoel. Schwentke is onder meer bekend van de comic-verfilming RED, de mega-flop R.I.P.D., twee Divergent-films het recente, uiterst bizarre Duitse Der Hauptmann.

De spin-off volgt op de twee niet enorm succesvolle G.I. Joe-films G.I. Joe: Rise of Cobra (2009) en G.I. Joe: Retaliation (2013) die gezamenlijk goed waren voor $678,2 miljoen.

Of Ray Park terugkeert in de rol van Snake Eyes is nog niet bekend en een verschijningsdatum heeft de spin-off ook nog niet.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Mooi cv..........

Decepticon

Avatar

Het is wel een capabel regisseur, RED is een goede film en die andere films, ja het k is maar wat voor script je krijgt aangeleverd.
Ray Park hoeft van mij niet terug te keren als Snake Eyes, die Scott Adkins maar!! Is een perfecte rol voor hem.
Er is iig een gave ninja film van te maken.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Mooi cv.........."
En dat voor een Duitse regisseur. Streeft Michael Haneke zo voorbij. Hebben we te maken met de Fritz Lang van de 21ste eeuw?

nieuwslaatste nieuws

meest populair