Algemeen

Reboot 'Men in Black' krijgt toch een toepasselijke titel

Niet direct de titel die je zou verwachten.

door Bram de Groot om 12:30 in Algemeen
Lange tijd stond de reboot van de Men in Black-franchise bekend als kortweg MiB en daarmee werd verondersteld dat de vierde film in de reeks ook zo zou gaan heten. Nu is er toch een toepasselijkere titel, namelijk: Men in Black International.

In de film van Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Fate of the Furious) zijn er twee nieuwe 'agenten in zwart', namelijk Thor: Ragnarok-collega's Chris Hemsworth (Bad Times at the El Royale) en Tessa Thompson (Creed II). Ze spelen respectievelijk Agent H en Agent M. Ook Agent O zal een aanzienlijke rol hebben en deze wordt gespeeld door Emma Thompson, terwijl het hoofd van de Britse MIB wordt ingevuld door Liam Neeson. En dan is Kumail Nanjiani te zien als het personage Pawny.

Vanaf 20 juni draait Men in Black International in de Nederlandse bioscoopzalen en hieronder zie je het officiële filmlogo, via het Twitter-kanaal van de film.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Ze kunnen beter iets nieuws verzinnen ipv iets dat goed was te willen veranderen. Creatieve armoede noemt George Lucas het geloof ik.

centr1no

Avatar

^
Alles wat ooit gemaakt is is geïnspireerd door iets anders en bijna nooit echt een origineel idee.
We zitten echter ondertussen op een punt waar zo'n beetje ieder idee wel eens beschreven of gefilmd is en creatieve armoede een creatief bankroet wordt.
De enige reden dat sommige scriptschrijvers soms belachelijk goed betaald krijgen voor een verhaaltje is omdat het tegenwoordig belachelijk moeilijk is een pakkend verhaal te schrijven zonder plagiaat te plegen.
Vooral bij t.v.series (bijvoorbeeld al die series met een persoon met een bijzonder talent of juist beperking die gaat samenwerken met een politieagent(e) of ziekenhuis) zie je soms dat een aflevering van de ene serie wel heel erg lijkt op een aflevering van een andere. Dat komt omdat ze scripts aan elkaar doorverkopen.
En dan heb ik het nog niet eens over al die CSI varianten die simpelweg in een formule wat variabelen wijzigen en voilá, een nieuwe aflevering.

Wat me wel grappig lijkt: een cross-over van MIB en Kingsman. Die twee werelden zouden zo samengevoegd kunnen worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair