Algemeen

Walt Disney achter PG-13 'Deadpool 2'-versie

Komt Deadpool dan gewoon naar het Marvel Cinematic Universe?

door Bram de Groot om 12:21 in Algemeen
Misschien was het wel dé succesfactor van Deadpool uit 2016: de R-rating, oftewel de leeftijdsclassificatie vergelijkbaar met onze 16 jaar en ouder. Ook Deadpool 2 kreeg deze classificatie, maar deze maand verschijnt in ieder geval de States de PG-13 re-release Once Upon a Deadpool.

Lange tijd werd volgehouden dat het idee voor de kindvriendelijke versie ontstond via hoofdrolspeler en producent Ryan Reynolds. Via onderstaande promo voor Once Upon a Deadpool worden de drie exacte redenen duidelijk. Eentje daarvan is een opvallende, maar geen echt onverwachte.


In de clip zien we dat Deadpool iets uitgebreider antwoord op Fred Savage's vraag "Waarom PG-13?" Deadpools antwoord: Het een familiefilm, ook vanwege geld... En ook Disney." Vooral dat laatste lijkt aan te geven dat Walt Disney een belangrijke rol heeft gehad achter de schermen. Zou Deadpool dan toch naar het Marvel Cinematic Universe komen?

De kindvriendelijke Deadpool 2-versie van kopman David Leitch moet vanaf 1 januari beperkter in Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Disney is de enigste reden waarom deze versie van de film er komt, de enigste.

Zelfs die ene toegestane F bomb, wordt hier al gecensureerd, dan weet je gewoon dat dit Disney is.

Mijn gevoel zegt dat deze sitdown met Fred Savage misschien het enige leuke nieuwe is aan deze versie.

John Wayne

Avatar

Een f-bomb wordt altijd in een gewone trailer gecensureerd en ik denk ook dat de Disney opmerking meer grappig bedoeld is, dan dat Disney er werkelijk iets achter de schermen mee te maken heeft.

Master Of Films

Avatar

Decepticon "Disney is de enigste reden waarom deze versie van de film er komt, de enigste."
Dan is officieel bevestigd dat het einde oefening is voor een nieuwe R-Rated Deadpool 3 of een R-Rated X-Force met Deadpool.

Goku32

Avatar

Hahahahahaha geweldig dit

nieuwslaatste nieuws

meest populair