Algemeen

Rondt de potentiële kaskraker 'Glass' een 'Unbreakable'-trilogie af?

Of wordt het helemaal geen trilogie?

door Bram de Groot om 13:02 in Algemeen
Na het alweer bijna 20 jaar oude Unbreakable uit 2000 en het nog vrij recente Split uit 2016 leek het erop dat Glass, begin 2019 te verschijnen, een slotstuk zou zijn van een Unbreakable-trilogie.

The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan werd door Digital Spy gevraagd of we na Glass nog meer films in het universum kunnen verwachten?

"Ik wil geen dingen opnieuw beleven en ik wil geen opportunist zijn, dat is niet de relatie die ik met het publiek heb. Mijn ambitie is dat ze weten dat ze elke keer een originele thriller zullen krijgen. Dat is waar ik het voor doe, dus ik zeg op dit moment nee [tegen een andere film]," aldus Shyamalan tegenover Digital Spy.

Volgens Box Office Pro zou Glass kunnen openen met een Noord-Amerikaanse $67,0 miljoen. Daarna zou het derde deel in de reeks kunnen eindigen op zo'n $180 miljoen, alleen al in de States. De eerdere delen kwamen gezamenlijk tot $526,6 miljoen wereldwijd.

Met personages als Bruce Willis' David Dunn, James McAvoy's Kevin Wendell / The Horde / The Beast en Samuel L. Jacksons Elijah Price / Mr. Glass draait Glass vanaf 17 januari in de Nederlandse bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kijk hier dik naar uit, beter sluiten ze het af, met een soor t van open einde misschien.

Dit is gewoon interessant, die hele franchise, zouwel meer willen zien.

Maar sluit eerst maar wat af en dan zien we wel Smiley face.

nieuwslaatste nieuws

meest populair