Algemeen

Mysterio blijkt held en foto Stealth-pak uit 'Spider-Man: Far From Home'!

Was Spidey niet dood?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Vrijdag verscheen dan eindelijk de eerste teaser trailer voor Avengers: Endgame en gisteren zou er een eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home, de tweede solofilm rond Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man, te zien zijn. Dit gebeurde ook tijdens Comic Con in Brazilië, maar de beelden zijn niet online gezet door Sony. Wel een beschrijving én een eerste officiële foto!

Mysterio de held in de trailer!
Als eerste de beschrijving van de trailer voor Far From Home, waarin geen connecties wordt gelegd met Avengers: Endgame. Wel is Peter Parker te zien die afreist naar Europa, en wel Venetië. Daar wordt hij door Samuel L. Jacksons Nick Fury benaderd. Hij overtuigt Parker het op te nemen tegen een slechterik gemaakt van steen en water. Het is echter Jake Gyllenhaals Mysterio die de held uithangt en de dag redt. Ook zien we dat Aunt May en Happy Hogan een relatie hebben en dat Parker en Michelle elkaar wel erg leuk vinden.


Stealth-pak van Spider-Man
Hieronder dan die eerste foto van Spider-Mans nieuwe Stealth-pak in de film. Er zou ook een foto van Mysterio zijn, al zou die niet verspreid mogen worden. De foto verscheen via DanielRPK via Twitter.


De MCU Spider-Man zagen we uiteraard al in Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017) en Avengers: Infinity War (2018). Far From Home wordt opnieuw geregisseerd door Homecoming-regisseur Jon Watts en er zijn ook rollen voor namen als Zendaya (Michelle Jones), Michael Keaton (Adrian Toomes / Vulture), Marisa Tomei (Aunt May), Jon Favreau (Happy Hogan) en Cobie Smulders als Maria Hill.

De 23e film in het Marvel Cinematic Universe is tevens de aftrap van de vierde fase van de succesvolste franchise tot op heden, welke naar verluidt het Marvel Cosmic Universe zal heten. Spider-Man: Far From Home staat gepland voor juli 2019. De trailer volgt later deze maand.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Snap nog niet waarom de getoonde trailer niet online is komen te staan :( Ik zou graag zien hoe Mysterio er uit ziet!

Rutherford

Avatar

^

Ik ook. Hopelijk toch ergens een referentie naar zijn welbekende visbokaal!

Guyon2002

Avatar

Volgens beschrijvingen van de trailer heeft Mysterio geen vissenkom op zijn hoofd (wat het ook is). Dat is toch wel een beetje teleurstellend

Rafael11

Avatar

Een erg aparte combinatie, Happy Hogan een Aunt May...

Civilian Supreme

Avatar

Speelt dit zich niet gewoon af voor Infinity war?

Master Of Films

Avatar

Da Fuk, geen trailer online :(
Later dan maar.

NieuwsFilm

meest populair