Algemeen

Eerste foto 'Men in Black International'!

Met Thor-acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson.

door Bram de Groot om 11:01 in Algemeen
De vierde Men in Black-film Men in Black International, kortweg MiBi, heeft een officiële eerste foto. Deze werd door hoofdrolspeler Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) online gezet!

Hemsworth is op de foto samen met Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) te zien, terwijl ze hun blasters trekken en richten op een nog onbekende bedreiging, ongetwijfeld afkomstig uit de ruimte. Het duo speelt het MiBi-tweetal Agent H en Agent M die samen een mysterieuze moord moeten zien op te lossen.
Andere rollen zijn voor Emma Thompson als Agent O, Liam Neeson als het hoofd van de Britse MIB en Kumail Nanjiani als ene Pawny.

De MiB-film van Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious) staat gepland om op 20 juni te debuteren in de Nederlandse bioscoopzalen, ongetwijfeld ook in 3D en op het IMAX-scherm.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

pmw84

Avatar

Flop film van 2019 in maak :/

Coco Darko

Avatar

Saving Private Jane, Flight Club: Ladies Night, Full Metal Jacket: The Glory Hole Bunk, The Good The Bad and the Kardashians, The Kitten of Wall Street. Ze kunnen nog een hoop 'mannen-films' verfilmen met vrouwelijke actrices. Ik vind dat het tijd wordt voor Wonder Man en Erwin Brockovich.

Sunspot

Avatar

Heb wel vertrouwen in de chemie tussen deze 2, maar weet niet, is goed geweest eigenlijk met franchise, hoef het niet echt te zien.

Pitbull57

Avatar

mmm we zullen zien...

Moviemagic

Avatar

Agent M? ....oh ja... Michael Jackson is er niet meer.

NieuwsFilm

meest populair