Celebrity

Meryl Streep wordt voor het eerst oma

Leuk nieuws voor deze topactrice.

door FilmTotaal om 16:10 in Celebrity
Leuk nieuws voor Hollywoodactrice Meryl Streep (Mary Poppins Returns, Mamma Mia! Here We Go Again). Haar dochter Mamie Gummer is namelijk voor het eerst zwanger en dat betekent dat Streep ook voor het eerst oma gaat worden.

Meryl Streep (69) mag volgend jaar voor het eerst een kleinkind in de armen sluiten. Streeps dochter Mamie Gummer (35) is namelijk zwanger, zo hebben haar woordvoerders eerder deze week bevestigd tegenover het Amerikaanse blad US Weekly. De vader van het kindje is Mehar Sethi, producent van beroep. Gummer en Sethi verloofden zich afgelopen augustus nog. Het is niet bekend wanneer Gummer precies is uitgerekend.

Over de familie
Streep is getrouwd met de bekende beeldhouwer Don Gummer. Samen hebben zij vier kinderen: Mamie, Henry (33), Grace (31) en Louisa (27). Gummer trad in de voetsporen van haar beroemde moeder en doet het zelf als actrice ook aardig. Zo speelt Gummer bijvoorbeeld in de televisieserie The Good Wife. De familieleden brengen normaal maar weinig details over hun privéleven naar buiten, maar hebben voor dit gelukkige nieuws dus toch een uitzondering gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair