Algemeen

Megahit 'Crazy Rich Asians' krijgt twee sequels

De twee vervolgen zullen direct achter elkaar worden gefilmd.

door Zilko Tarici om 11:39 in Algemeen
Na het enorme kritische en commerciële succes van rom-com Crazy Rich Asians, komt het niet geheel als verrassing dat Warner Bros. een vervolg wil maken. Nu is echter bekend geworden dat we in de komende jaren zelfs twee vervolgen krijgen op de film. Producenten Nina Jacobson en Brad Simpson onthulden dit gisteren aan Deadline. Tevens gaven ze aan dat de sequels direct achter elkaar worden gefilmd, wegens de beschikbaarheid van het betrokken talent.

Regisseur Jon M. Chu werkt momenteel aan een verfilming van de musical In the Heights en zal pas in 2020 beschikbaar zijn voor de opnames van de sequels. Daarbij krijgt ook de getalenteerde cast de nodige aanbiedingen van andere studio's in Hollywood. Omwille van dit alles is er besloten om te wachten tot in elk geval Chu beschikbaar is voor de opnames. De sequels worden gebaseerd op Kevin Kwans boeken China Rich Girlfriend en Rich People Problems.

Het is zeer waarschijnlijk dat hoofdrolspelers Constante Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Awkwafina en Michelle Yeoh allen zullen terugkeren voor de nieuwe delen. Adele Lim en Peter Chiarelli werken momenteel aan de scenario's.

Crazy Rich Asians bracht wereldwijd 238 miljoen dollar in het laatje en werd afgelopen week genomineerd voor twee Golden Globes.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair