Algemeen

'Men in Black: International' draait niet om aliens?

Maar om een dreiging in de MIB!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:34 in Algemeen
Na een eerste foto, is er nu ook een eerste synopsis vrijgegeven van Men in Black: International. De spin-off moet de franchise een frisse richting geven en heeft dan ook een nieuwe cast. Ditmaal staan Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson) centraal.

Waar de vorige films in de franchise allemaal een buitenaardse dreiging hadden, is dat ditmaal mogelijk iets anders. Uit de synopsis voor de film van regisseur F. Gary Gray blijkt dat de dreiging in elk geval van binnenuit komt. Ditmaal staat ogenschijnlijk het voortbestaan van de wereld tus niet op het spel.

De Men in Black hebben de Aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur tackelen ze hun grootste, meest mondiale dreiging tot nu toe: een mol in de organisatie van de Men in Black.

Vermoedelijk krijgen Agents H en M dan ook de opdracht van Emma Thompsons Agent O om de mol te vinden. Vanaf 13 juni 2019 in de bioscoop!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair