Algemeen

'Captain Marvel' is ook de oorsprong van Nick Fury

Opvallend nieuws over de Marvel-film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:51 in Algemeen
Captain Marvel is niet alleen een oorsprongsverhaal voor de heldin uit de titel. Volgens Brie Larson vertelt de film ook waar Nick Fury vandaan komt. Dat vermoeden hadden we al, en nu wordt het dus bevestigd.

Gek is dat niet: Nick Fury van Samuel L. Jackson is de lijm die de Marvel-films aan elkaar bindt en zit in meer dan een half dozijn Marvel-films, teasers en tv-afleveringen van de serie Agents of SHIELD. Maar zijn achtergrondverhaal werd niet echt bekeken. Tot nu dan.

"Het is ook een Nick Fury-oorsprongsverhaal, want hij heeft zijn ooglapje nog niet. Het is een interessant element, vind je niet? " begon Larsson. "Ze worden vrienden en ik denk dat je in die dynamiek een andere kant van Fury ziet. Het is voordat al die andere dingen allemaal gebeurden en ik denk dat in wat van die scènes zitten met Sam, nadat hij het personage al jaren gespeeld heeft en nu zien hoe hij de grondwerken legt, is fantastisch. Ik had echt het gevoel dat ik onderdeel van de geschiedenis was."

Als we Fury zien in Captain Marvel is hij nog geen baas van SHIELD, maar juist iemand die helemaal onderop werkt. We zullen dus zien waar het personage vandaan komt. Vanaf 6 maart in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Er is nu een nieuw speelgoedfiguur opgedoken van Nick Fury samen met de kat Goose maar de kat is in boeien geslagen en gemuilkorfd. Dat beloofd wat voor de kat! En is de kat misschien ook de reden waardoor Nick Fury zijn oog verliest...?

Ereptile

Avatar

Fury verloor z'n oog toch door iemand die hij vertrouwde? Kan een Skrull zijn... of de kat......

Xenolicker

Avatar

^ Tja, een kat is geen 'iemand' natuurlijk. Maar een alien misschien wel. En de kat is ook een alien... En ze kijken daar ook niet zo nauw want in 'The Avengers' lijken zoiets als aliens helemaal iets nieuws te zijn voor Nick Fury terwijl die film zich helemaal achter 'Captain Marvel' schijnt af te spelen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair