'Bond 25' vindt mogelijk zijn schurk!

'Bond 25' vindt mogelijk zijn schurk!

Althans, daar lijkt het op.

Het lijkt erop dat Bond 25 zijn schurk gevonden heeft. Rami Malek zou gecast zijn door Cary Fukunaga als grote slechterik waar James Bond (Daniel Craig) het tegen op mag nemen. Deze vijfde en laatste film van Craig als Bond wordt nog interessant.

Toen Danny Boyle nog aan boord van de film was, zou hij Said Taghmaoui op het oog hebben als grote schurk. Maar Boyle vertrok samen met scenarist John Hodge en werd vervangen door Fukunaga. Die heeft volgens Variety het oog laten vallen op Malek als schurk.

Het is nog de vraag wat de schurk van de film precies gaat doen. Eerder dachten mensen dat Christoph Waltz terug zou keren als Blofeld, maar het lijkt erop dat hij niet terugkeert. Maar zeker is het niet. Het plot komt in elk geval van de hand van oudgedienden Neil Purvis en Robert Wade, die al jaren verantwoordelijk zijn voor de scripts van Bond-films.

De film heeft overigens wel ruimte voor een aantal oude bekenden: Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny) en Léa Seydoux (Madeleine Swann). Vanaf 13 februari 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair