Algemeen

'Bond 25' vindt mogelijk zijn schurk!

Althans, daar lijkt het op.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:26 in Algemeen
Het lijkt erop dat Bond 25 zijn schurk gevonden heeft. Rami Malek zou gecast zijn door Cary Fukunaga als grote slechterik waar James Bond (Daniel Craig) het tegen op mag nemen. Deze vijfde en laatste film van Craig als Bond wordt nog interessant.

Toen Danny Boyle nog aan boord van de film was, zou hij Said Taghmaoui op het oog hebben als grote schurk. Maar Boyle vertrok samen met scenarist John Hodge en werd vervangen door Fukunaga. Die heeft volgens Variety het oog laten vallen op Malek als schurk.

Het is nog de vraag wat de schurk van de film precies gaat doen. Eerder dachten mensen dat Christoph Waltz terug zou keren als Blofeld, maar het lijkt erop dat hij niet terugkeert. Maar zeker is het niet. Het plot komt in elk geval van de hand van oudgedienden Neil Purvis en Robert Wade, die al jaren verantwoordelijk zijn voor de scripts van Bond-films.

De film heeft overigens wel ruimte voor een aantal oude bekenden: Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q), Naomie Harris (Moneypenny) en Léa Seydoux (Madeleine Swann). Vanaf 13 februari 2020 in de bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jacobatje

Avatar

Christoph Waltz terug als Blofeld en Rami Malek als een Henchmen . Dat zie ik wel zitten ;)

spooklift

Avatar

Christoph Waltz moet terug!!!

Steve-O

Avatar

Zou het wel gaaf vinden als ze Blofeld vroeg in de film afmaken. Is weer eens wat anders dan al die andere keren met Blofeld in de Bond films.

Master Of Films

Avatar

Steve-O "Zou het wel gaaf vinden als ze Blofeld vroeg in de film afmaken. Is weer eens wat anders dan al die andere keren met Blofeld in de Bond films."
Helaas voor je mooie droom, maar dat was al een keer gebeurd. Namelijk in de openingscene van For Your Eyes Only. Eigenlijk was dat een FU middelvinger naar Kevin McClory toe.

Nu de rechten van Blofeld karakter en de naam SPECTRE weer in handen zijn van EON, gaan ze Blofeld in de komende Bond films helemaal niet killen!

Steve-O

Avatar

Oja For Your Eyes Only.

Dit is wel Craig's laatste dus het lijkt me niet dat ze hierna Waltz als Blofeld terug gaan brengen. En ik denk dat het dan nog een tijdje duurt voordat ze weer met Blofeld op de proppen komen.

Goku32

Avatar

Blofeld was geweldig dus laat maar terug komen

Master Of Films

Avatar

Steve-O "Dit is wel Craig's laatste dus het lijkt me niet dat ze hierna Waltz als Blofeld terug gaan brengen. En ik denk dat het dan nog een tijdje duurt voordat ze weer met Blofeld op de proppen komen."
En zeg ik niet dat ze Waltz blijven terugvragen, maar net zoals in het verleden kan Blofeld wel weer voorkomen in diverse toekomstige Bond films in de vorm van Waltz of een andere acteur.

Frietgezicht

Avatar

Blofield was net zo memorabel als een dronken slechte wip

Spider-fan

Avatar

Ze hebben Blofeld laten leven in de finale van Spectre en dat is niet voor niks. Als ze het tijd vinden, komt die wel weer terug. Waltz was niet tevreden over de rol, maar dat ligt meer aan het zwakke scenario dan aan hem. Met een goed scenario krijgen ze hem wel weer terug.
Toch gezien het feit dat Madeleine Swann terugkomt, geeft dat sterk de indruk dat het verhaal van Spectre nog niet af was en daar speelde Blofeld nu eenmaal een belangrijke rol in.

nieuwslaatste nieuws

meest populair