Algemeen

Gave poster 'Captain Marvel'

Plus een beschrijving van een gave clip uit de Marvel-film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:44 in Algemeen
Afgelopen weekend is tijdens Comic-Con Experience 2018 in Brazilië een clip vertoond uit Captain Marvel, de eerste Marvel Studios-film in 2019. Daarnaast is er een speciale en erg gave poster verschenen met daarop het personage Carol Danvers / Captain Marvel van actrice Brie Larson!

In de clip, die helaas niet online is gezet, wordt Carol Danvers ondervraagd door Skrulls, geleid door Talos (Ben Mendelsohn). Vervolgens weet ze te ontsnappen en ze kan haar tegenstanders makkelijk verslaan. Dit ondanks dat haar krachten zijn beperkt door een onderdrukkend apparaat. De clip werd ook gezien door een Collider-afgevaardigde:


Naast de clip werden er ook een aantal (nieuwe) beelden uit de film getoond. Onder meer Annette Benings onbekende personage was te zien en die zegt dat Carol opnieuw is geboren op de planeet Hala, de thuiswereld van de Kree. Ook was Captain Marvel in training te zien.

Hieronder de CCXP-poster voor de film van Anna Boden en Ryan Fleck, die vanaf 7 maart op het witte doek moet draaien.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair