Video

Brute actie in trailer 'Alita: Battle Angel'

Het droomproject van James Cameron.

door Bram de Groot om 09:18 in Video
Deze scifi-actiefilm had eigenlijk deze maand moeten verschijnen, maar koos voor een rustiger moment. Het barst namelijk van de blockbusters deze weken. 20th Century Fox' Alita: Battle Angel vraagt wel om aandacht via een nieuwe trailer en een visueel krachtige clip!

Als eerste die clip "Ambush Alley". Hierin zie je een gevecht tussen Rosa Salazars Alita en Eiza González' Nyssiana. Alita rekent behoorlijk snel met haar tegenstanders af. Ook zien we Christoph Waltz als de wetenschapper Dr. Dyson Ido, degene die zich ontfermt over Alita. De andere vooral digitale personages zijn Ed Skreins Zapan en Jackie Earl Haley's enorme Grewishka.


En dan de nieuwe en best onthullende Indiase trailer voor de film van regisseur Robert Rodriguez (Sin City) en producent James Cameron (Avatar). De trailer laat ook veel beelden zien van de Motorball gevechten!


De film is gebaseerd op Yukito Kishiro's manga 'Battle Angel Alita' en bevat ook rollen voor onder meer Mahershala Ali in een duo-rol, Keann Johnson (Hugo), Jennifer Connelly (Chiren) en Michelle Rodriguez als de van Mars afkomstige cyborg-soldaat Gelda.

Vanaf 14 februari is Alita: Battle Angel te zien in de Nederlandse bioscoopzalen!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Jammer.
Ik had hem deze maand al wel willen zien.
Maar in Februari is er veel minder concurrentie en dat gun ik deze film wel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair