Algemeen

Meer duidelijk over verhaal 'Spider-Man: Far From Home'!

Langzaam laat Marvel wat los.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:41 in Algemeen
Een trailer kreeg de film niet, maar een synopsis hebben we nu wel van Spider-Man: Far From Home. De Marvel-film is de eerste die zich na Avengers: Endgame afspeelt en zet delen van de verhalen toch gewoon voort. Dat blijkt duidelijk uit de synopsis, die ook hint naar de schurken.

Peter Parker en zijn vrienden gaan op zomervakantie naar Europa. Maar de vrienden krijgen daar nauwelijks rust. Peter zal namelijk akkoord moeten gaan met Nick Fury en hem moeten helpen het mysterie van wezens die natuurrampen veroorzaken op het continent ontrafelen.

Daarbij krijgt Peter (Tom Holland) hulp uit onverwachte hoek: van Mysterio (Jake Gyllenhaal). Die illusionist weet namelijk heel wat meer van de wezens waar Peter en Nick (Samuel L. Jackson) mee te maken krijgen: de Elementals. Die wezens beheersen de vier elementen en maken daar gebruik van om voor chaos te zorgen. Opvallend genoeg is er wel veel speculatie dat de Elementals uiteindelijk niet blijken te bestaan en dat Mysterio iedereen om de tuin leidt.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop te zien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair