Algemeen

'Hellboy'-reboot wordt zeer bloederig

Testscreenings geven de eerste details!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:22 in Algemeen
Lionsgate is momenteel druk met het organiseren van testscreenings voor Hellboy. De reboot van regisseur Neil Marshall gooit het over een andere boeg en de rode duivel die ditmaal gespeeld wordt door David Harbour wordt een stuk harder en gemener. Dat blijkt ook uit de eerste reacties.YouTube-kanaal Mr. H Reviews sprak met iemand die aanwezig was bij een van de recente testscreenings. Volgens de bron was de film ongelofelijk gewelddadig en overduidelijk Rated-R. De film houdt zich heel trouw aan de personages aan de comics, precies zoals door alle betrokkenen beloofd is.

Wel valt volgens de aanwezige het personage van Milla Jovovich, die schurk Blood Queen speelt, wat tegen en is het een clichématig personage. Beter zijn de rollen van Harbour en Ian McShane (die de professor / adoptievader van Hellboy speelt). De actiefilm werd eerder na testscreenings ook al positief omschreven.

De release van de reboot staat gepland voor 11 april 2019.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Ik dacht dat de eerdere screenings juist enorm slecht waren?? Volgens mij had ik dat ook hier gelezen(??)

BlackPowerWolf

Avatar

De titel van dit artikel klonk iig positief!

KeesjeNL

Avatar

@ Sietze1983 Zoiets kan ik me ook herinneren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair