Algemeen

Waarom Hawkeye een ninja is in 'Avengers: Endgame'

En waarom in Japan vechtend tegen de Yakuza.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
We zagen Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye niet in Avengers: Infinity War aangezien hij thuis bij zijn vrouw en kinderen is en onder huisarrest staat. Vergelijkbaar met Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man aan het begin van Ant-Man and the Wasp. In de trailer van Avengers: Endgame zien we zijn gezicht wel, maar lijkt hij flink veranderd. In Endgame neemt Hawkeye namelijk de identiteit van iemand anders aan. Uiteraard wat minor spoilers.

Maar waarom? De eerste reden is ondertussen bekend. Het lijkt er verdacht veel op dat de 'Decimation' van Josh Brolins Thanos aan het einde van Avengers: Infinity War het gezin van Barton laat vervagen. Het gevolg zal zijn dat Barton wraak zoekt en besluit Ronin te worden.


De vraag is echter waarom hij dat niet doet als Hawkeye? En waarom is hij in Japan? Waarom in samurai en vechtend tegen vermoedelijk de Yakuza? Het heeft veel met de comics te maken. Ook in de comics neemt hij de Ronin-identiteit om zijn eigen dood te wreken door slechteriken te bevechten, waaronder de nodige Skrulls. En mogelijk ligt hier een link met Captain Marvel die een kleine twee maanden voor Endgame verschijnt.


Ook wordt er gedacht dat Renners Ronin in de trailer voor een Sanctorum in Japan staat. Zeg maar een huis zoals Benedict Cumberbatchs Doctor Strange heeft in zijn film en in Infinity War.


Meer details zullen waarschijnlijk schaars blijven! Avengers: Endgame verschijnt eind april.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Klinkt allemaal goed en we gaan zien wat er allemaal van waar is. Maar het wachten duurt nog zo laaaaaaaaaang

Master Of Films

Avatar

Met de Decimation naam blijkt Marvel niet zo goed hebben nagedacht. Ik praat niet over de House of M comics. Maar de ware betekenis. Decimation is 1/10 weghalen en niet de helft zoals Thanos het deed.

chefry1983 "Maar het wachten duurt nog zo laaaaaaaaaang"
Dat zeggen kinderen ook altijd als ze uitkijken naar hun verjaardagsfeest of naar het Sinterklaasfeest. Als volwassen zou je moeten weten dat tijd relatief is. 4 1/2 maand wachten stelt niks voor in een mensenleven.

dakai-world

Avatar

@MoF

Relatief gezien heb je gelijk, maar als je nog maar 2 maanden te leven hebt, is die 4,5 maand wel lang. Erg lang. Misschien net te lang. :)

Novarellum

Avatar

Die fanart poster is wel tof.

Rutherford

Avatar

Erg veel zin in. Hopelijk heb ik nog ergens een gaatje vrij in mei.

Frietgezicht

Avatar

Denk dat Thanos wel 7 kleuren schijt nu Ronin Hood erbij is.

Goku32

Avatar

Hahahaha frietgezicht inderdaad, denk dat Thanos nu niks meer durft

centr1no

Avatar

Master Of Films "Maar de ware betekenis. Decimation is 1/10 weghalen en niet de helft zoals Thanos het deed. "

Dimidiation klinkt niet zo lekker.
En aangezien we in 2018 leven i.p.v. in de Romeinse tijd en taal verandert is decimation gewoon acceptabel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair