Algemeen

Marvel maakt eindelijk stappen met 'Doctor Strange 2'

Dat duurde even.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het nieuws dat je wist dat zou komen is eindelijk hier. Scott Derrickson keert terug om Doctor Strange 2 te maken voor Marvel Studios. Waar de studio net bezig is met details vrij te geven over het einde van Phase 3, beginnen de plannen voor de volgende fase in het plan van de uiterst succesvolle comicstudio nu duidelijk te worden.

Een van de grote vragen die we nog hadden, draaide om de status van een eventuele nieuwe solofilm voor Benedict Cumberbatch als Doctor Strange. Die blijkt er gewoon te komen, nadat hij in 2016 voor het eerst in een solofilm te zien was. Het personage werd goed ontvangen en verscheen sindsdien in Thor: Ragnarok en Avengers: Infinity War. Maar zekerheid over een nieuwe eigen film was er nog niet.

Nu meldt The Hollywdoo Reporter dat Scott Derrickson getekend heeft voor een plekje op de regiestoel. Marvel zoekt nog naar een scenarist en die moet dan in 2019 werken, zodat de film in 2020 opgenomen kan worden en dan eind dat jaar of begin 2021 in de bioscoop kan draaien. Uiteraard keert Cumberbatch weer terug als de Sorcerer Supreme en de verwachting is dat ook Benedict Wong en Rachel McAdams weer te zien zijn.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

schrader

Avatar

Is hij al sorcerer supreme? Dacht dat hij zichzelf "master of the mystic arts" noemde. Volgens mij is hij een master en guardian of the sanctum, nog geen sorcerer supreme.

Jeroen Pasman

Avatar

3 jaar wachten .................

chefry1983

Avatar

Deel 1 was een goede film en zijn actiescènes in infinity war waren ook erg gaaf.

Sunspot

Avatar

Was wel cool in zijn eigen film.

Maar toen kwam het weer, alles om Iron Man.

Strange werd als clowntje gebruikt, zodat Iron Man uit het niet zowat met zijn totaal ongeloofwaardige nano-bot pak of zo kwam.

Ben die Iron man ech tzat, snap nie tdat meer mensen dat al tijden hebben

Alles moet maar wijken, veranderen voor Iron Man.

thorn kan hem nauwelijks aan lijkt het, hoewel hij zich misschien inhield. Hulk moet de clown zijn omdat... . ZElfs Dr. Strange moet er aan geloven. En dan Spiderman natuurlijk, alles moet van Iron Man komen.

Serieus, is niemand Iron Man zat, gewoon zat, even niet meer gewoon? :).

Master Of Films

Avatar

Jeroen Pasman "3 jaar wachten ................."

Dus. Laat ze lekker gewoon de tijd nemen ipv dat gehaast. Komende 3 jaar zijn er genoeg andere films voor (leed)vermaak.

nieuwslaatste nieuws

meest populair