Algemeen

Voortgang 'The Batman' eindelijk op snelheid!

De status van die nieuwe Batman-film is lange tijd vrij onzeker geweest.

door Jim Pedd om 12:05 in Algemeen
Een nieuw bericht wijst erop dat Matt Reeves bijna klaar is met zijn script van The Batman. Ondanks dat Ben Afflecks werk als Batman / Bruce Wayne goed ontvangen wordt, kijkt men toch vooruit naar een jongere acteur om de cape te dragen.

De status van die nieuwe film voor Batman is echter lange tijd vrij onzeker geweest. Het was niet duidelijk op welke releasedatum er gemikt werd en wie er nou in zou spelen. Het gerucht ging namelijk dat Affleck mogelijk toch zin zou hebben om weer terug te keren als de gemaskerde vleermuisman.

Umberto Gonzalez stelt in een bericht op Twitter dat Reeve sdit jaar nog het script moet inleveren van de film. Als dat klopt, dan betekent dat, dat de opnames vermoedelijk inderdaad in de zomer van 2019 van start kunnen gaan. Reeves focust zich met zijn film op de detectivekant van Batman, wat nog niet eerder in de films verken dis.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

'Het gerucht ging namelijk dat Batman mogelijk toch zin zou hebben om weer terug te keren als de gemaskerde vleermuisman.'

Ik wist niet dat Batman in zijn vrije tijd acteur was..

Civilian Supreme

Avatar

Haha, zou net hetzelfde neerzetten.

Kortom, het schiet niet op!

Sunspot

Avatar

haha, zal wel

chefry1983

Avatar

Het verhaal: Bruce Wayne is op jonge leeftijd getuige van de moord op zijn ouders in een steegje. Hij besluit de misdaad te gaan bestrijden als een alter ego met de naam Batman.

nieuwslaatste nieuws

meest populair