Celebrity

'Jennifer Lawrence ontkent seks met Harvey Weinstein'

Het tegengeluid wordt beweerd in een rechtszaak tegen de filmproducent.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:58 in Celebrity
In een statement ontkent Hollywoodactrice Jennifer Lawrence (Red Sparrow, mother!) dat zij ooit het bed heeft gedeeld met de van seksueel misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein. Dit wordt namelijk wel beweerd in een rechtszaak die op dit moment tegen Weinstein loopt. "Hij zei dit soort dingen om andere vrouwen in de val te lokken", aldus Lawrence.

Momenteel voert een anonieme vrouw, die claimt meermaals misbruikt te zijn door Harvey Weinstein, een rechtszaak tegen de voormalige studiobaas. Het Amerikaanse nieuwsplatform E! Online heeft de rechtbankdocumenten van die zaak in handen weten te krijgen. In één van die stukken zou worden beweerd dat Weinstein tegenover de vrouw zou hebben opgeschept over zijn bedavonturen met Jennifer Lawrence. "Ik heb ook met haar de nacht doorgebracht en kijk waar ze nu is; ze heeft net een Oscar gewonnen", zou Weinstein hebben gezegd.

Statement Jennifer Lawrence
In een statement heeft Lawrence inmiddels laten weten dat zij gedurende haar professionele carrière nooit het bed heeft gedeeld met Weinstein. "Ik heb medelijden met alle vrouwen die ooit het slachtoffer zijn geworden van Weinstein", zegt Lawrence in haar reactie. "Ik had een louter zakelijke relatie met hem". De Hunger Games-actrice omschrijft Weinsteins acties verder als tactiek om talloze vrouwen mee in de val te lokken. De anonieme vrouw ambieerde ook een acteercarrière, maar deze is schijnbaar nooit van de grond gekomen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

De anonieme vrouw ambieerde ook een acteercarrière, maar deze is schijnbaar nooit van de grond gekomen.


Misschien...Sarah Jessica Parker?

Baba Yaga

Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=YPpoKquOG5Q

Ik geloof het eerlijk gezegd wel. De seksuele spanning tussen die twee is met een mes te snijden Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair