POLL: De beste 'James Bond' slechterik

POLL: De beste 'James Bond' slechterik

De keuze is aan jou.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat acteur Rami Malek, recent nog te zien als Freddie Mercury in de drama-biopic Bohemian Rhapsody een van de kandidaten is om de slechterik te spelen in Bond 25, welke in 2020 zal moeten verschijnen. In deze POLL kijken we terug op de slechteriken die in de eerdere 24 Bond-films te zien zijn geweest. Uiteraard de vraag: welke slechterik is jouw favoriet?

De ware fans zal de namen van de slechteriken ongetwijfeld snel herkennen. Duidelijk is wel dat Ernst Stavro Blofeld, gespeeld door meerdere acteurs, het vaakst te zien is geweest. Dit neemt niet weg dat er misschien wel betere slechteriken voorbij zijn gekomen. Denk maar aan Auric Goldfinger uit Goldfinger uit 1964, Franz Sanchez uit Licence to Kill uit 1989 of Raoul Silva uit Skyfall uit 2012.

Succes met stemmen!
De keuze is uiteraard aan jou. Hieronder alle villains per film opgesomd. Mocht je nog iets willen toevoegen? Dan kan dat uiteraard op de gebruikelijke plaats onder de POLL. Bond 25 van regisseur Cary Fukunaga (True Detective, Jane Eyre) staat voor de de Nederlandse bioscoopzalen gepland voor 13 februari 2020.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair