Algemeen

Nieuwe foto 'X-Men: Dark Phoenix'!

Nog een half jaartje wachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:43 in Algemeen
Er is weer een nieuwe foto vrijgegeven van X-Men: Dark Phoenix. Het beeld toont ons Charles Xavier (James McAvoy), omringd door drie jonge mutanten: Cyclops (Tye Sheridan), Storm (Alexandra Shipp) en Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee). Zij lijken zich in een bos te bevinden en kijken niet heel blij.

Dat ze niet blij kijken heeft wellicht te maken met de lage verwachtingen die klampen aan het regiedebuut van Simon Kinberg. Ondanks een prima teaser, zorgde het tweede uitstel van de film ervoor dat mensen minder hoge verwachtingen hebben en eigenlijk ook weinig vertrouwen meer lijken te koesteren voor de X-Men film.

Deze lijkt overigens ook zomaar eens de laatste X-Men film die onder 20th Century Fox wordt uitgebracht te zijn. Mits de deal tussen Fox en Disney gewoon doorgaat, want in Mexico wordt er momenteel enigszins met scepsis naar de samenvoeging van de bedrijven gekeken. Afijn: de film komt er sowieso, en draait om een boosaardige Jean Grey (Sophie Turner).

Vanaf 7 juni in de bioscoop.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Trailer zag er goed uit, gaf me wel meer vertrouwen. Afwachten maar

Xenolicker

Avatar

Laten we hopen dat het uitstel dient om vele fantastische visuele effecten te vervolmaken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair