Humor

Drax vs Thanos op gave concept art 'Avengers: Infinity War'

Heel gaaf materiaal!

door Jim Pedd om 10:18 in Humor
Bijna was het zover gekomen en Drax the Destroyer (Dave Bautista) en Thanos (Josh Brolin) hadden met elkaar gevochten in Avengers: Infinity War. Het personage Drax heeft een appeltje te schillen met de titaan en wil hem graag vermoorden voor de dood van zijn familie.

Die kans kreeg Drax niet in Infinity War, in plaats daarvan vocht hij met de rest van de Guardians of the Galaxy en een aantal Avengers met Thanos. Uit nieuwe concept art die werd vrijgegeven voor Rodney Fuentebella blijkt nu dat Thanos en Drax bijna gevochten hadden. Dat ziet er behoorlijk gaaf uit:


De concept art is vroeg in het ontwikkelproces van de Marvel-film gemaakt. Het lijkt erop dat scenaristen Christopher Marksu en Stephen McFeely, samen met regisseurs Anthony en Joe Russo, dus heel wat verschillende invalshoeken overwogen hebben. Wellicht zal Drax uiteindelijk nog in Avengers: Endgame de kans krijgen om het tegen Thanos op te nemen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Drax is toch geen partij voor Thanos (met of zonder stenen). Wat voor gevecht zou dit dan worden? Drax die na 1 klap k.o. is?

Novarellum

Avatar

Drax is wel heel klein ineens, maar ziet er mooi uit.

rainking

Avatar

Drax is ten opzichte van de comics behoorlijk generfed, volgens mij. In de strips-ie een stuk sterker. Gamora ook trouwens.

Frietgezicht

Avatar

In de comics vermoord Drax zelfs Thanos. Ik zou dat nu niet willen zien omdat de wraak voor zijn gezin gewoon te zwak gebracht is. Ook omdat hij eerst alleen maar voor Ronin ging en daarna opeens heeft Thanos het ook gedaan.

Ereptile

Avatar

Maar hij heeft toch tegen Thanos gevochten op Titan? Niet 1 op 1, maar wel tegen hem!

chefry1983

Avatar

Drax zou het afleggen tegen Thanos

Sunspot

Avatar

In de comics maakt hij Thanos volgens mij af met een mes geloof ik.

maar niet geloofwaardig, maar kan me de comic niet echt meer herinneren, volgens mij wsa ht met een groep, misschien dat Thanos kwetsbaar was na het gevecht.

Maar dan nog, vond het maar lijp kan ik me herinneren Smiley face.

Decepticon

Avatar

In de MCU stelt Drax niks voor en is hij bij lange na niet sterk genoeg on Thanos 1 op 1 aan te kunnen.
Hij kon Ronan in Guardians of the Galaxy al niet eens aan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair