Rian Johnson is 'The Last Jedi'-fans dankbaar!

Rian Johnson is 'The Last Jedi'-fans dankbaar!

Er waren ook heel veel liefhebbers.

De geschiedenis heeft uitgewezen dat een Star Wars-film nooit zonder enige controverse aan het publiek voorbijgaat. Bij de vervolgen op het origineel Star Wars uit 1977 was het al zo, en uiteraard was er flink wat commentaar op de prequel-films. Toen de saga in 2015 terugkeerde werd The Force Awakens verweten teveel een herhaling van eerdere gebeurtenissen te zijn en de opvolger The Last Jedi uit 2017 zou in veel opzichten niet passen in de reeks en teleurstellend zijn.

Met een prima ontvangst (91% op Rotten Tomatoes), een wereldwijde opbrengst van $1,3 miljard en een 7,2 op de IMDb na ruim 430 duizend stemmen mag aangenomen worden dat er heel wat fans zijn van die laatste titel. Voor die steun heeft regisseur Rian Johnson de fans bedankt. Op Twitter zei hij het volgende, een jaar na de release van Episode VIII:


"Bedankt aan alle geweldige, gepassioneerde, bedachtzame, vriendelijke, getalenteerde, ondersteunende, argumentatieve, respectvolle, openhartige inspirerende, GEWELDIGE Star Wars-fans voor het afgelopen jaar. Om van zoveel mensen te horen en ze te ontmoeten, is de ervaring van mijn leven geweest."

Over een jaar en een paar dagen is het de beurt aan de afsluiter Star Wars: Episode IX van The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams. Nog deze maand wordt een teaser verwacht!



NieuwsFilm

meest populair