Algemeen

Gerucht: mens/robot hybride in 'Terminator 6'

Maar wie dan?

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
Een nieuwe theorie wijst erop dat het personage van MacKenzie Davis in Terminator 6 een mens/robot hybride is. Dat blijkt althans uit een video van de site Mr H Reviews, die kijkt naar de vragen die opkomen na een recente eetfoto van de film.

Het gerucht wordt de wereld ingeholpen op basis van een recente foto van Brett Azar, die als body double werkt voor Arnold Schwarzenegger. Hij poseert met Davis op de set en zij draagt op die foto een t-shirt waarop staat dat zij 100% mens is. De caption van Azar luidt: Thumbs down to being '100% human' from terminator genisys. Waarna de caption van de Instagram-post verwijderd werd.

De implicatie is dat het personage van Davis niet honderd procent mens is. Dat de caption werd verwijderd, wijst er volgens Mr H namelijk op dat de productie dit geheim wilde houden. De verwijzing naar Terminator: Genisys is een mooie, want ook in die film bleek er een mens/robot hybride te bestaan.

De film draait vanaf 1 november 2019 in de bioscoop en belooft behoorlijk spectaculair te worden.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

krisiz

Avatar

Het was ook al te zien aan te shoots die op internet werden gezet. Er is denk ik geexpirimenteert met haar, zoom maar eens in op de foto’s en je ziet allerlei littekens

Judge

Avatar

ik wist niet dat eetfoto's een ding waren in de filmwereld. Van die instagramkiekjes terwijl hij een stuk kip zit weg te werken met wat rijst in de hoeken van z'n mond?

Goku32

Avatar

Dit word niks

DucoZ

Avatar

Alleen die foto al. Ik word er gewoon werkelijk waar zo triest van hoeveel films ik moet skippen in de bios omdat het er zo verrot uit ziet. En dat ik dan ook daadwerkelijk blij moet zijn achteraf dat ik heb overgeslagen.

Artificialis

Avatar

Zoiets als Marcus uit Terminator Salvation dus? Helemaal geen zin in. We willen terminators zien. Die moeten ook qua ''denkpatroon'' op machines lijken. Veel interessanter dan een mens met een robotlichaam.

lamoteg

Avatar

Fuck iT, ik kijk er nog altijd keihard naar uit!

Daanminator

Avatar

Mmm, 2 weken geleden al gelezen, oud nieuws.

Sunspot

Avatar

Ik vond Marcus wel vet, dat gevecht ook met de T800, cool was het.

maar is verpest, had zoveel interessanter kunnen zijn.

T3000 was iets te, maar wel cool, zou T3000 wel eens tegen T1000 willen zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair