Algemeen

Gave posters 'Hellboy'; donderdag de trailer!

Eindelijk!

door Jim Pedd om 08:32 in Algemeen
De reboot van Hellboy lijkt eindelijk een beetje in de markt gezet te worden. Vandaag is namelijk een tweetal posters vrijgegeven en is bekend gemaakt dat donderdag de trailer online komt te staan.

Het personage werd in 1993 door Mike Mignola bedacht en verscheen tot nu toe tweemaal op het witte doek. Ditmaal echter een reboot, met hoofdrol voor David Harbour als Hellboy. Hem zien we ook nadrukkelijk op de twee posters, waarbij het erop lijkt dat hij zijn echte identiteit als Anung Un Rama zal omarmen en de demon die hij is zal worden.

Dat moet mogelijk ook wel, want in de film neemt het personage van Harbour het op tegen de kwaadaardige Blood Queen, gespeeld door Milla Jovovich. De site IGN bevestigt nu dat we wat materiaal te zien krijgen donderdag; dat wordt vermoedelijk de trailer die deze zomer tijdens de New York Comic-Con te zien is.

Hieronder een motion poster, gevolgd door de poster die IGN vrij mocht geven. Vanaf 11 april 2019 in de bioscoop.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dat Instagram motion poster moet mij denken aan He-Man.

Spider-fan

Avatar

Jovovich heeft echt in een hoop slechte films gespeeld. The Fifth Element was wel oké, maar het grootste deel van haar oeuvre is erg matig.

Master Of Films

Avatar

^ Milla was voor Return to the Blue Lagoon ook niet gecast vanwege haar geweldige acteertalent. Geld ook voor haar debuutrol in de slaapverwekkende Two Moon Junction. Was slechts een voorbode. Wel enorm zonde voor Kurt Wimmer, na een geweldige Equilibrium kwam hij met Milla in Ultraviolet aan. Echt een uitglijder. Over de RE films heb ik al genoeg geschreven, dat is immers een gepasseerd station.

Caspar

Avatar

@ MoF Dat je zo veel toetsenbordenergie aan deze dame wilt besteden is al te veel eer voor haar nogal (zacht uitgedrukt) bedenkelijke acteerprestaties

Spider-fan

Avatar

Het lijkt wel of ze ongeluk brengt aan filmproducties, ze zit in een film met De Niro en zelfs die is slecht. Alleen Dazed and Confused lijkt goed te zijn, maar die ken ik niet.
Hopelijk brengt ze deze nieuwe Hellboy geeen ongeluk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair