Eerste foto's Will Smith als Genie in 'Aladdin'!

Eerste foto's Will Smith als Genie in 'Aladdin'!

Daar is de geest van de lamp.

Walt Disney heeft via Entertainment Weekly de eerste foto's vrijgegeven van Will Smith als Genie. Hij speelt de rol uiteraard in de live action-verfilming Aladdin van regisseur Guy Ritchie (Sherlock Holmes, King Arthur: Legend of the Sword). We zagen zijn personage nog niet in de recent vrijgegeven teaser trailer.

Naast de eerste blik op de geest van Smith zien we ook Aladdin (Mena Massoud) en Jasmine (Naomi Scott), ook zij waren nog niet zo heel duidelijk in beeld in de trailer. In het artikel van Entertainment Weekly zegt Smith over zijn nog niet 100 procent visueel afgeronde Genie: "Wanneer je dingen oppakt die iconisch zijn, is het altijd angstaanjagend." Hieronder de foto's!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
"Ik vind het leuk dat onze Genie een ego heeft en een beetje ijdel is. Hij geeft om hoe hij wordt gepresenteerd omdat hij dit al heel lang doet," aldus Ritchie over zijn Genie die ook een soort van hip hop-vibe zal hebben. Smith: "Ik denk dat het in de Disney-wereld uniek zal zijn. Er is niet veel hip-hop geweest in de geschiedenis van Disney."

Bekijk de afbeelding
Bovenstaande slechterik, tovenaar Jafar, wordt gespeeld door onze eigen Marwan Kenzari (Rabat, Wolf). Andere rollen zijn voor onder meer Billy Magnussen (het nieuwe personage prins Anders) en Nasim Pedrad als het nieuwe personage Dalia.


Vanaf 22 mei in de Nederlandse bioscoop en hieronder nogmaals die trailer!



NieuwsFilm

meest populair