Algemeen

Stoere foto's 'John Wick: Chapter 3'!

De "Excommunicado" op de vlucht.

door Bram de Groot om 11:06 in Algemeen
Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar het vervolg op de twee eerdere John Wick-films uit 2014 en 2017? De filmreeks met Keanu Reeves als de coole / ultieme huurmoordenaar John Wick krijgt volgend jaar een derde deel, met John Wick 3: Parabellum. Hieronder twee nieuwe foto's uit de film!

In John Wick: Chapter 3 wordt Wick opgejaagd door vele huurmoordenaars. Ze willen de 14 miljoen dollar die op zijn hoofd staat incasseren. Dit zal uitermate lastig worden, gezien Wicks daden in het verleden. De "Excommunicado" maakt gebruik van zijn contacten om uit New York City te komen. Een van de personen die hem hulp bieden is Halle Berry's Sofia. Net als Wick heeft ze een voorliefde voor honden, zoals te zien op onderstaand beeld.


Een tweede foto is van de stoere Wick in New York City in de regen. Hij is duidelijk op de vlucht. Andere rollen zijn voor Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose. Vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscoop!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

X-pool

Avatar

Dit wordt geweldig

Prince John

Avatar

Zo, terug van weggeweest. Hoe dan ook, dat is toch niet dezelfde hond als deel 2, hoop niet dat hij wéér een hond 'verliest'... Kijk wel gigantisch uit naar dit deel, de voorgangers waren namelijk geweldig!

Raki-Pure

Avatar

De rol van John Wick is op zijn lijf geschreven. Duister, stil en een beetje een dooie ( ogenschijnlijk ) ...
Ben eigenlijk wel een grote fan van Reeeves sinds zijn epische rol in thematrix.

Movieman2018

Avatar

Naar mijn mening kan er niemand anders John Wick beter vertolken dan Keanu.

EXMOB

Avatar

De vraag is gaat Bowery king hem helpen

Tycho Nestoris

Avatar

@ One1

Ik hou ook niet bepaald van deze films, maar dat is geen goede reden om mensen te beledigen. Laat iedereen gewoon in zijn waarde.

nieuwslaatste nieuws

meest populair