Stoere foto's 'John Wick: Chapter 3'!

Stoere foto's 'John Wick: Chapter 3'!

De "Excommunicado" op de vlucht.

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar het vervolg op de twee eerdere John Wick-films uit 2014 en 2017? De filmreeks met Keanu Reeves als de coole / ultieme huurmoordenaar John Wick krijgt volgend jaar een derde deel, met John Wick 3: Parabellum. Hieronder twee nieuwe foto's uit de film!

In John Wick: Chapter 3 wordt Wick opgejaagd door vele huurmoordenaars. Ze willen de 14 miljoen dollar die op zijn hoofd staat incasseren. Dit zal uitermate lastig worden, gezien Wicks daden in het verleden. De "Excommunicado" maakt gebruik van zijn contacten om uit New York City te komen. Een van de personen die hem hulp bieden is Halle Berry's Sofia. Net als Wick heeft ze een voorliefde voor honden, zoals te zien op onderstaand beeld.

Bekijk de afbeelding
Een tweede foto is van de stoere Wick in New York City in de regen. Hij is duidelijk op de vlucht. Andere rollen zijn voor Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose. Vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair