Eerste trailer 'Men in Black: International'!

Eerste trailer 'Men in Black: International'!

Men in Black: International is de vierde film in de reeks. Dit keer zonder de Will Smith en Tommy Lee Jones, maar wel met Chris Hemsworth en Tessa Thompson. #MIBI

En hier is dan de eerste trailer voor Men in Black: International, de vierde Men in Black-film in de reeks. Dit keer is het een spin-off die zich gaat richten op de internationale afdelingen van het geheime bureau dat buitenaardsen op Aarde registreert en controleert en onze planeet beschermt tegen intergalactische dreigingen. Check de beelden hieronder voor MiBi!

Dit keer zijn het Marvel-collega's Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) en Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) die het Men in Black-duo vormen, als respectievelijk Agent H en Agent M. Ze krijgen hulp van namen als Emma Thompson als Agent O, Liam Neeson als het hoofd van de Britse MIB en Kumail Nanjiani als Pawny.

Hieronder twee versies, ook met de voor Sony bijna gebruikelijke "internationale" versie.




Men in Black: International van studio Sony Pictures en regisseur F. Gary Gray (The Fate of the Furious) moet rond 20 juni in de internationale (3D en IMAX-bioscopen). Het bijhorende affiche:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair