Algemeen

Marvel bezig met 'Nova' en dwalende bij keuze 'Guardians Vol. 3'-regisseur

Marvel Studios druk bezig met Phase IV.

door Bram de Groot om 12:58 in Algemeen
Het lijkt erop dat Marvel Studios-baas Kevin Feige erg graag wil samenwerken met regisseur Adam McKay, bekend van films als The Other Guys, The Big Short en Vice. Feige benaderde McKay al eens voor Ant-Man toen Edgar Wright vertrok en ook voor het gecancelde Inhumans stond McKay op de lijst. Nu blijkt hij ook te zijn gevraagd voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

"We hebben er een beetje over gepraat. Ja," zei McKay over Vol. 3. "We dachten al eens na over Inhumans, we praten altijd. Ik denk dat Feige gewoon de beste is en wat ze doen is geweldig." Uiteraard vertrok eerder dit jaar James Gunn gedwongen bij Vol. 3. Recent werd duidelijk dat Bumblebee-regisseur Travis Knight geen interesse heeft in de klus. De zoektocht blijft dus nog even doorgaan.

In het verleden heeft McKay wel eens aangegeven graag een film over het Marvel-personage Silver Surfer te willen maken, dus nu de X-Men rechten terugkeren naar Marvel Studios zou een samenwerking in het verschiet kunnen liggen. Overigens lijkt hij ook aan te geven dat we dan toch een film rond Nova kunnen verwachten: "Toen ik in de vierde of vijfde klas zat, was ik de grootste fan van Nova. Ik denk dat ze nu ook het idee hebben om iets te gaan doen met Nova."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Zou mooi zijn als McKay en film maakt in de MCU reeks. The Big Short is voor mij een meesterwerk. Kijk al uit naar zijn nieuwe film Vice.

Master Of Films

Avatar

En juist voor humor is McKay een beetje hit en miss. Wellicht dat ik het vingertje naar Will Ferrell moet gaan wijzen. Want als het om de serious shit gaat zoals in The Big Short & Vice dan is Will Ferrell nergens te bekennen. Wel een Steve Carell, maar die dan ook de betere acteur (zoals in drama als in comedy).

Laat het ook toevallig zijn dat John C. Reilly in enkele McKay films te zien was. Met McKay aan boord kan Corpsman Dey van Nova Corps ook weer eens terugkeren naar de MCU. Kans wordt ook groot dan John C. Reilly te zien zal zijn in Nova.

Ronin75

Avatar

Was wel te verwachten natuurlijk na de introductie van Nova Corps in GotG. Wel vreemd dat hij nog niet eerder voorbij kwam maar ik kijk er naar uit.

chefry1983

Avatar

Ik ben niet bekend met Nova maar de Marvel films introduceren nieuwe helden altijd op een goede manier dus ik ben benieuwd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair