Marvel bezig met 'Nova' en dwalende bij keuze 'Guardians Vol. 3'-regisseur

Marvel bezig met 'Nova' en dwalende bij keuze 'Guardians Vol. 3'-regisseur

Marvel Studios druk bezig met Phase IV.

Het lijkt erop dat Marvel Studios-baas Kevin Feige erg graag wil samenwerken met regisseur Adam McKay, bekend van films als The Other Guys, The Big Short en Vice. Feige benaderde McKay al eens voor Ant-Man toen Edgar Wright vertrok en ook voor het gecancelde Inhumans stond McKay op de lijst. Nu blijkt hij ook te zijn gevraagd voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

"We hebben er een beetje over gepraat. Ja," zei McKay over Vol. 3. "We dachten al eens na over Inhumans, we praten altijd. Ik denk dat Feige gewoon de beste is en wat ze doen is geweldig." Uiteraard vertrok eerder dit jaar James Gunn gedwongen bij Vol. 3. Recent werd duidelijk dat Bumblebee-regisseur Travis Knight geen interesse heeft in de klus. De zoektocht blijft dus nog even doorgaan.

In het verleden heeft McKay wel eens aangegeven graag een film over het Marvel-personage Silver Surfer te willen maken, dus nu de X-Men rechten terugkeren naar Marvel Studios zou een samenwerking in het verschiet kunnen liggen. Overigens lijkt hij ook aan te geven dat we dan toch een film rond Nova kunnen verwachten: "Toen ik in de vierde of vijfde klas zat, was ik de grootste fan van Nova. Ik denk dat ze nu ook het idee hebben om iets te gaan doen met Nova."



NieuwsFilm

meest populair