Jake Gyllenhaal datet veel jonger supermodel

Jake Gyllenhaal datet veel jonger supermodel

Een romantisch nieuwtje.

Hollywoodster Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home, Wildlife) lijkt een nieuwe liefde in zijn leven te hebben gevonden. Al een tijdje wordt de acteur namelijk gelinkt aan supermodel Jeanne Cadieu. De twee zouden er echter wel alles aandoen om hun relatie buiten de schijnwerpers te houden.

Acteur Jake Gyllenhaal (38) is momenteel aan het daten met Jeanne Cadieu (22), een Frans model, zo weet US Weekly exclusief te melden. Het blad sprak met een anonieme bron die meer wist te vertellen over het kersverse koppel. "Jeanne is erg volwassen voor haar leeftijd", vertelt de insider. "Ze is eigenzinnig, intelligent en vindt geschiedenis en lezen erg leuk. Ze is dus een wel ontwikkeld persoon".

Stap voor stap
Gyllenhaal en Cadieu werden in juli samen gespoten in Londen. In augustus gingen de twee samen op vakantie naar Griekenland. "Ze hebben het in het begin rustig aan gedaan, maar het is inmiddels vrij serieus tussen de twee", vervolgt de bron. Een officiële bevestiging van hun relatie zullen we waarschijnlijk niet krijgen. Gyllenhaal is erg gesteld op zijn privéleven.

NieuwsFilm

meest populair