De topfilms die in januari op Netflix verschijnen

De topfilms die in januari op Netflix verschijnen

Heel wat nieuws weer!

Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de eerste helft van de maand. Aangezien het er zoveel zijn, en we niet elke film daarvan de moeite van het uitlichten waard vinden, hebben we de opzet van deze maandpreview iets gewijzigd. Helaas warden er maar vijf films aangekondigd.

Kong: Skull Island (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly
Een groep wetenschappers reist in opdracht van de Amerikaanse regering naar een nog niet eerder verkend eiland in de oceaan. Het eiland blijkt het thuis te zijn van bizarre, en enorme prehistorisch aandoende monsters. Daar blijkt verder een monsterlijk grote aap, King Kong, de heerser van ellemaal te zijn.



The Mask (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chuck Russell | Cast: Jim Carrey, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck
Heerlijk flauwe komedie uit de jaren negentig, van de hoogtijdagen van Jim Carrey. De komiek speelt Stanley Ipkiss, een ongelofelijk vriendelijke man die confrontaties uit de weg gaat. Op een dag vindt hij een masker van Loki, de Noorse god van bedrog. Als hij het masker draagt, verandert hij in zijn innerlijke zelf: een komische, romantische en wilde man. Misdadiger Dorian Tyrel heeft het vervolgens op Ipkiss' alter ego voorzien.



Lionheart (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Genevieve Nnaji | Cast: Genevieve Nnaji, Nkem Owoh, Pete Edochie, Onyeka Onwenu
Alvaro is een surfer die helemaal alleen is bij een strand van Fuerteventura. Hij heeft net ruzie gehad met zijn beste vriend en zijn vriendin. Hij besluit te gaan surfen op een strand dat niet goed bereikbaar is. Als hij de klif af probeert te komen, gaat dat helemaal mis en raakt hij gewond. Zonder het vermogen te lopen en op te staan en zonder voedsel of water, begint een eenzame strijd om te overleven.



Solo (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hugo Stuven | Cast: Alain Hernández, Aura Garrido, Ben Temple, Leticia Etala




Fashion Chicks (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Elbers | Cast: Victoria Koblenko, Pip Pellens, Renée Fokker, Patrick Martens
Esmee is een hele normale meid. Ze is wat introvert en van gewone komaf. Haar droom: modeontwerper worden. Maar ze kan het zich niet veroorloven om dure merkkleding te dragen en is dus ook niet heel hip. Tot ze stage gaat lopen bij modebedrijf Wolff Fashion en daarop in het geheim als alter ego Lizzy kleding ontwerpt die helemaal aanslaat.



En verder...
1 januari
Elf (2003)

11 januari
The Last Laugh (2018)

15 januari
Revenger (2018)


NieuwsFilm

meest populair