Video

Kort en krachtige trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

De Phoenix breekt los.

door Bram de Groot om 09:43 in Video
De film werd maanden uitgesteld, van november 2018 naar juli 2019, maar dit neemt niet weg dat X-Men: Dark Phoenix er nog gewoon aankomt! De zevende X-Men sagafilm, dit keer geregisseerd door franchise-producent Simon Kinberg, heeft een nieuwe korte en krachtige 'internationale' trailer gekregen! Check de beelden hieronder.


In Dark Phoenix, ongetwijfeld de laatste met de huidige cast, komen de X-Mannen voor een nieuwe uitdaging te staan. Jean Grey ontpopt zich namelijk tot de Phoenix, een onhoudbare kracht. Het is Sophie Turner (X-Men: Apocalypse) die opnieuw invulling geeft aan het personage.

Andere bekende terugkerende namen zijn James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto), Jennifer Lawrence (Raven Darkhölme / Mystique), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast), Tye Sheridan (Scott Summers / Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Kurt Wagner / Nightcrawler), Evan Peters (Peter Maximoff / Quicksilver) en Alexandra Shipp (Storm).

Een belangrijke nieuwkomer is in handen van Jessica Chastain. Dit zou een personage zijn die gebaseerd is op verschillende slechteriken uit de comics van Marvel, waaronder Mastermind. Het personage werd door Kinberg eerder omschreven als "de duivel op de schouder van Jean".

Vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Waar is Wolvie? Die speelt een cruciale rol in dit gebeuren....

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Je zou na al die jaren wel moeten weten dat films van comics afwijken.

Rutherford

Avatar

X-Men ziet er toch vaak wat campy uit. Hopelijk kan Feige ze goed integreren in MCU, want bij de huidige is het toch einde verhaal. En mss maar goed ook. Fantastisch materiaal om te gebruiken, maar het potentieel komt er niet uit. X2 was degelijk, X1 en First Class ook. Rest was bagger. Ik vermoed dat Dark Phoenix bij deze laatste categorie gaat vallen. Hopelijk ben ik mis.

nieuwslaatste nieuws

meest populair