Brengt 2019 meer 'Alien'?

Brengt 2019 meer 'Alien'?

Het lijkt erop.

Het lijkt erop dat de Alien-franchise komend jaar flink gaat uitbreiden. Op de sociale media van de franchise lezen we in elk geval dat er uitbreiding op komst is. In welke vorm precies is niet zeker, maar logisch is het wel. Volgend jaar, 2019, vormt namelijk de veertigste verjaardag van Alien.

Op de Instagram-account van de franchise zien we een aantal afbeeldingen waaruit blijkt dat het bedrijf Weyland-Yutani geheime experimenten uitvoert. En dat dit in 2019 uitgebreid bekeken wordt.













Het is niet duidelijk wat de afbeeldingen precies in de markt moeten zetten. Drie daarvan hebben als hashtag Amanda Ripley, de dochter van Ellen. Zij was de hoofdpersoon van de game Alien: Isolation en zal verschijnen in de comic Alien: Resistance. Vermoedelijk zijn de afbeeldingen dus promotiemateriaal voor die comic, al horen we al enige tijd dat de franchise verder uitbreidt in 2019. Een televisieserie behoort tot de opties, evenals een nieuwe game. Maar wie weet krijgen we stiekem ook een film. Wat denk jij?

NieuwsFilm

meest populair