Algemeen

Brengt 2019 meer 'Alien'?

Het lijkt erop.

door Jim Pedd om 09:07 in Algemeen
Het lijkt erop dat de Alien-franchise komend jaar flink gaat uitbreiden. Op de sociale media van de franchise lezen we in elk geval dat er uitbreiding op komst is. In welke vorm precies is niet zeker, maar logisch is het wel. Volgend jaar, 2019, vormt namelijk de veertigste verjaardag van Alien.

Op de Instagram-account van de franchise zien we een aantal afbeeldingen waaruit blijkt dat het bedrijf Weyland-Yutani geheime experimenten uitvoert. En dat dit in 2019 uitgebreid bekeken wordt.
Het is niet duidelijk wat de afbeeldingen precies in de markt moeten zetten. Drie daarvan hebben als hashtag Amanda Ripley, de dochter van Ellen. Zij was de hoofdpersoon van de game Alien: Isolation en zal verschijnen in de comic Alien: Resistance. Vermoedelijk zijn de afbeeldingen dus promotiemateriaal voor die comic, al horen we al enige tijd dat de franchise verder uitbreidt in 2019. Een televisieserie behoort tot de opties, evenals een nieuwe game. Maar wie weet krijgen we stiekem ook een film. Wat denk jij?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Zzzzzzzzzzzzzzzzz..............

SeanDeNiro

Avatar

Doe maar een film. Minstens een 8 graag.

Mas7

Avatar

Logische stap om verder te gaan met Amanda Ripley.
Ik heb Isolation gespeeld, en die laat zien dat er een nog een hoop verteld kan worden!

Zin aan!

chefry1983

Avatar

De Alien films waren best wel aardig. Vooral deel 1 en 2 waren erg goed.

Mas7

Avatar

Aliens blijft mijn favoriete actie/SciFi film ever.

Een van de beste vervolgfilms aller tijden. Cameron snapt hoe je met hetzelfde thema een goede en verrassende sequel kan maken.

Goku32

Avatar

Alleen deel 1 en 2 waren geweldig. De rest was echt niet goed meer. Dus stop er maar mee en maak iets anders wat we nog niet kennen

Artificialis

Avatar

Als de 6e Terminator film en Alita: Battle Angel beide een succes blijken te zijn stel ik voor dat iemand onder het toezicht van James Cameron een nieuwe Alien film gaat maken. Ridley Scott mag dan de eerste Xenomorph hebben bedacht, het verder uitbreiden van het universum is aan James Cameron te danken geweest.

DJKrisiz

Avatar

Ik vermoed een vervolg op de game

Civilian Supreme

Avatar

Misschien vond de studio Blomkamps idee wel goed maar hebben ze gewacht tot hij druk was met iets anders omdat ze liever iemand anders laten regiseren.

ntt

Avatar

Er komt een nieuwe game van Aliens volgend jaar

NieuwsFilm

meest populair