Koppen gaan rollen in bloederige 'Hellboy'

Koppen gaan rollen in bloederige 'Hellboy'

Plus een nieuwe foto met Red en

Eerder deze maand verscheen de eerste trailer voor de superheldenfilm Hellboy van regisseur Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones). Hoofdrolspeler David Harbour (Suicide Squad, Stranger Things) sprak met Empire en het blijkt dat we een zeer stevige versie krijgen.

"Er is echt een gevoel dat je eigenlijk dingen doodt, zelfs als het reuzen of monsters zijn. Je hakt het hoofd eraf, je baadt in hun bloed en je voelt de complexe gevoelens dat je het hart daadwerkelijk uit een ander ding snijdt. We nemen de tijd om het feit te laten zien dat Hellboy een moordenaar is. Hij is een wapen," aldus Harbour tegenover Empire.

De trailer die recent verscheen had nog redelijk dezelfde sfeer als de twee eerder verschenen films uit 2004 en 2008 van Guillermo del Toro (The Shape of Water). Toch zal de nieuwe Hellboy R-rated worden en flink stevig. Bovenstaande uitspraak van de nieuwe 'Red' onderstrepen dit. Het wachten is dus op een R-rated trailer, of gewoon op 12 april. Dan verschijnt Hellboy namelijk in de Nederlandse bioscoopzalen.


In Hellboy zien we ook weer Professor Broom, dit keer gespeeld door Ian McShane. Hij zal samen met zijn Bureau for Paranormal Research and Defense (B.P.R.D.) Hellboy helpen in de strijd tegen vele monsters en de Blood Queen, gespeeld door Milla Jovovich.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair