Dominic West wil transgender als nieuwe James Bond

Dominic West wil transgender als nieuwe James Bond

Hij heeft al een kandidaat.

Al tijden wordt er gesproken over wie de opvolger zou moeten zijn van Daniel Craig als James Bond. Al jaren willen veel fans Idris Elba zien als eerste zwarte 007 en de afgelopen periode zijn er suggesties dat een vrouw in de huid zou kunnen stappen van de bekendste geheim agent op het witte doek.

Nu heeft Dominic West een alternatieve suggestie voor de volgende James Bond. Hem lijkt het een goed idee als een transgender Bond zou gaan spelen. Hannah is een knappe, blonde vrouw en zou James Bond kunnen spelen," aldus West tegenover The Sunday Times. "Dat is eigenlijk een schitterend idee. De volgende Bond zou een transgender moeten zijn, want er zitten veel transseksuelen in het leger. Het zou ideaal zijn, aangezien ze alles aankunnen."

Met Hannah verwijst West naar Hannah Winterbourne, de hoogst geplaatste transseksuele soldaat in het Noord-Amerikaanse leger. Zij is getrouwd met transgender-acteur Jake Graf die samen met West en Keira Knightley speelt in de film Colette.

Maar ook Tom Hardy (Venom) zou hij graag zien als 007. "Tom zou een goeie Bond zijn en ik zou het hem graag zien doen. Wie het ook wordt, moet een beetje speels kunnen omgaan met het personage. Zo zit hij namelijk in elkaar."

Eerst krijgen we nog één keer Craigs James Bond in Cary Fukunaga's in februari 2020 te verschijnen Bond 25.



NieuwsFilm

meest populair