Slechterik en Aquaman-knipoog op foto's 'Shazam!'

Slechterik en Aquaman-knipoog op foto's 'Shazam!'

En doet Shazam ook een Aquamannetje?

Shazam! is één van de twee superheldenfilms die tussen de twee grote Marvel-films Captain Marvel (begin maart) en Avengers: Endgame (eind april) verschijnen. De DC-film van regisseur David F. Sandberg (Lights Out) verschijnt begin april en een week later is het tijd voor Hellboy. Een drukke twee maanden dus wat betreft superhelden.

Op een nieuwe foto uit Shazam! zien we de slechterik Doctor Sivana, gespeeld door Mark Strong. Hij staat recht tegenover de titelheld van Zachary Levi. De foto verscheen via de website van Empire en de slechterik was uiteraard al even te zien in de trailer van alweer bijna een half jaar geleden. Het lijkt erop dat het de eerste ontmoeting van Shazam met de briljante en verraderlijke Sivana is.

Bekijk de afbeelding
Een tweede foto van Empire, te zien hun papieren magazine, laat opnieuw Shazam zien samen met Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), de beste vriend van Shazams alter ego Billy Batson (Asher Angel). Het lijkt erop dat Shazam - a la Aquaman - tracht te praten met een vis in een vissenkom.

Bekijk de afbeelding
De complete film moet op 5 april in de Nederlandse bioscoopzalen debuteren.

NieuwsFilm

meest populair