'Forest Whitaker verlaat zijn vrouw na 22 jaar'

'Forest Whitaker verlaat zijn vrouw na 22 jaar'

Het is over en voorbij.

Vlak voor de jaarwisseling is er een minder fijn nieuwtje naar buiten gekomen over Hollywoodacteur Forest Whitaker (Black Panther, City of Lies). Volgens de Amerikaanse media zou hij namelijk onlangs scheidingspapieren hebben ingediend bij de rechtbank. Na een huwelijk van 22 jaar lijkt het sprookje met zijn vrouw Keisha Nash dan ook voorbij.

Gisteren heeft acteur Forest Whitaker (57) een scheiding aangevraagd bij de rechtbank in Los Angeles, Amerika. Na een huwelijk van 22 jaar is de koek tussen hem en zijn vrouw Keisha Nash, actief als actrice en producente, definitief op. Diverse Amerikaanse media hebben de documenten in handen gekregen. In de papieren staat onder meer dat Whitaker zijn vrouw geen financiële steun wil geven en dat beide partijen evenveel moeten bijdragen aan de juridische kosten.

Begin en einde
De precieze reden van hun breuk is niet bekend. Forest en Keisha ontmoetten elkaar op de set van Blown Away (1994). Twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje in Jamaica. Ze hebben twee dochters samen, Sonnet en True. Beiden hebben ook nog kinderen uit eerdere relaties.

NieuwsFilm

meest populair