Marvel gaat veel content maken voor Disney+

Marvel gaat veel content maken voor Disney+

Waarom ook niet?

Voor je het weet is het zover en lanceert Disney een grote concurrent voor Netflix en Amazon Prime: Disney+. De bedoeling is dat daar de komende jaren heel wat nieuwe content op te zien zal zijn. Zo maakt Jon Favreau een live-action serie met de titel The Mandalorian en komen er Marvel-series als Loki en Vision and the Scarlet Witch uit.

Nu laat Marvel-baas Kevin Feige weten dat het de bedoeling is dat om heel veel content voor die dienst uit te brengen. De afgelopen jaren kon Marvel volgens Feige maximaal drie films uitbrengen, doordat Disney al zoveel andere films gepland heeft en dus niet meer ruimte kon maken. Maar daar komt verandering in vanaf 2019, als Disney+ gelanceerd is.

Disney+ maakt een "opwindend" onderdeel uit van de plannen van Marvel voor de komende tijd. "We kunnen terugkeren naar personages die we hebben en meer verhalen rond hen vertellen," vertelde Feige tijdens Playback with Kris Tapley. De bedoeling is vooral om series te maken en op die manier nieuw materiaal uit te brengen.

We weten ook al iets over wat er gepland staat. Zo komt er een miniserie rond Loki (Tom Hiddleston) uit. Daarnaast schijnt er een serie gepland te staan rond Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en een rond Rocket Raccoon (Bradley Cooper) en Groot (Vin Diesel). Zo kan Marvel dus heel wat nieuw materiaal uitbrengen en personages uitdiepen, wat soms niet mogelijk is in de films.

Mocht je meer willen weten over Disney+ en de plannen die men ermee heeft, lees dan vooral ons overzichtsartikel.



NieuwsFilm

meest populair