'Ik verlaat Twitter wegens de impact op mijn mentale gezondheid'

'Ik verlaat Twitter wegens de impact op mijn mentale gezondheid'

Will Poulter heeft een pauze nodig.

De Britse filmacteur Will Poulter (The Revenant, We're the Millers) heeft aangekondigd dat hij Twitter tijdelijk zal verlaten. In een uitgebreid bericht op het social media-platform vertelt hij over zijn beweegredenen. Poulter zou zich onder andere meer willen focussen op zijn geestelijke gezondheid.

Will Poulter (25) heeft besloten dat hij de komende tijd geen berichten meer gaat plaatsen op Twitter. Eerder kreeg Poulter veel onsmakelijke kritiek via het platform op zijn vertolking van het personage Colin Ritman, een programmeur, in de interactieve Black Mirror-film Bandersnatch. Poulter kondigde zijn vertrek aan met een uitgebreid en openhartig bericht. Hij verwijdert zijn account vermoedelijk niet.

Balans is zoek
Poulter schrijft aan zijn volgers: "Er zijn positieve dingen hier om van te genieten, maar ook onvermijdelijke negatieve dingen die je het best kunt vermijden". Hij merkt op dat hij al een tijdje problemen heeft met het vinden van die balans en dat Twitter zodoende vooral een negatieve impact op hem heeft. "Ik heb besloten om vanaf nu, in het belang van mijn geestelijke gezondheid, anders om te gaan met social media".



NieuwsFilm

meest populair