Derde 'John Wick' wordt grote slachtpartij

Derde 'John Wick' wordt grote slachtpartij

Vol doden en toch iets van een oorsprong voor John.

De derde John Wick-film wordt een grote slachtpartij, zo belooft regisseur Chad Stahelski ons. De film wordt volgens Stahelski een soort oorsprongsverhaal rond John Wick (Keanu Reeves), maar zal zeker ook meer moordpartijen bevatten dan deel 2 rond de huurmoordenaar.

Tegelijkertijd zoeken de filmmakers naar unieke manieren om die moordpartijen plaats te laten vinden. Interessant is bijvoorbeeld het personage van Halle Berry - Sofia - die twee grote Belgische Malinoishonden heeft ter herinnering aan haar verleden. Voor John is zijn hond een manier om aan zijn overleden vrouw te denken en voor haar ook. Dat weerhoudt haar er niet van die honden in te zetten: we moeten ze vooral zien als "assistenten, die vooral tactisch heel goed werken."

Interessant nieuws dus en al helemaal dat er mogelijk nog een vierde film komt, als dit deel een succes blijkt. Stalehski kan zijn geluk dus niet op, want er wordt ook al een serie ontwikkeld rond het mysterieuze Continental-hotel waar de franchise een plek voor heeft.

Vanaf 16 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair