Humor

'Margot Robbie haat het om half naakt te gaan als Harley Quinn'

Zij wel, jij niet?

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Eerder vandaag zagen we Margot Robbie al als Harley Quinn in de lijst met de 25 opvallendste vrouwelijke superhelden. Ze speelde de rol in Suicide Squad en begin 2020 keert ze terug als het gestoorde personage in Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Het lijkt erop dat we haar mogelijk niet al te vaak half naakt zullen zien in die film.

In Suicide Squad kreeg ze een compleet politiepeloton stil toen ze van kleren veranderde, en danste ze uiteraard in de club van de Joker. Tegenover W Magazine geeft de actrice uit films als I, Tonya en The Wolf of Wall Street aan dat ze er niet om staat te springen om half naakt te zien als Harley Quinn. Waarom?

"Eerlijk gezegd, voor mij, als Harley tenminste, hoe meer huid hoe langer het duurt met haar en make-up. Ze heeft een witte huid en een miljoen tatoeages. Dus als er iets buitenom, god zeg, de scènes waarin ik zelfs geen jas aan heb, dan is dat een extra 20 minuten in de make-up trailer," aldus Robbie.

In Birds of Prey zal ze overigens niet naast een groep mannelijke DC-personages te zien zijn, maar naast vrouwelijke anti-helden als Huntress, Black Canary en Renee Montoya. Vanaf begin februari 2020 op het witte doek!17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Robert D. Junior hoeft ook nooit meer een Iron Man pak aan. Kunnen ze die tattoos er niet op animeren?

Pronk47

Avatar

Zoveel naakt zie je niet in de fragment alleen een BH en een kort broekje,als dat alles is.

Devenace

Avatar

Mooie vrouw maar ik hoef haar ook niet in een ordinaire hotpants te zien de hele tijd, genoeg stylen die je kan combineren.

lamoteg

Avatar

Zij haat het maar tis het beste in heel die film!

Civilian Supreme

Avatar

Als ze een hekel heeft aan half naakt kan ze toch gewoon helemaal naakt gaan?!!

chefry1983

Avatar

Mooie vrouw maar ze heeft wel gelijk. Naakt of half naakt hoort niet bij Harley Quinn

Sunspot

Avatar

Oke, goeie reden dus Smiley face.

Artificialis

Avatar

Dit lijkt mij nou een goed moment voor Margot Robbie om regisseur David Ayer van een #MeToo incident te beschuldigen. Het is duidelijk dat hij haar puur voor zijn eigen uitzicht halfnaakt op de set laat rondlopen.

Devenace

Avatar

Zou me niks verbazen dat ze voor haar kontje een mannelijke stand in gebruiken, zo groot is dat kontje niet en tegelijk trol je hier een boel hetero fans mee. Of heb ik het nu verklapt? ;)

Maac

Avatar

Artificialis "Dit lijkt mij nou een goed moment voor Margot Robbie om regisseur David Ayer van een #MeToo incident te beschuldigen. Het is duidelijk dat hij haar puur voor zijn eigen uitzicht halfnaakt op de set laat rondlopen."
We zijn dus zelfs op een punt beland dat zelfs wanneer er geen sprake is van die verschrikkelijke #MeToo er wel iemand een mogelijk scenario online uit zijn mouw weet te schudden. Zo kunnen we vrouwen als Margot Robbie toch een beetje in dat hokje blijven duwen, zonder dat ze daar thuishoren. Een goede manier om hedendaagse slechte ontwikkelingen levend te houden.
Jij hebt een baantje in de journalistiek neem ik aan?

Artificialis

Avatar

Maac "We zijn dus zelfs op een punt beland dat zelfs wanneer er geen sprake is van die verschrikkelijke #MeToo er wel iemand een mogelijk scenario online uit zijn mouw weet te schudden."

Toch mooi dat ik als felle tegenstander van #MeToo en #TimesUp nu de dames van inspiratie voorzie? Is de cirkel toch nog rond. Alles om de capaciteitloze David Ayer uit de regiestoel te krijgen.

Decepticon

Avatar

Jullie kunnen niet begrijpend lezen en lezen alleen maar wat Filmtotaal probeert te suggereren.
Ze heeft geen probleem met het naakt aspect van het half naakt zijn, maar dat ze extra lang in de trailer moet zitten voor alle extra make-up, die geplaatst moet worden.

Moviemagic

Avatar

Inderdaad Decepticon. Er zijn er niet veel bij die dit artikel correct hebben geïnterpreteerd.

Maac

Avatar

Artificialis "Toch mooi dat ik als felle tegenstander van #MeToo en #TimesUp nu de dames van inspiratie voorzie? Is de cirkel toch nog rond. Alles om de capaciteitloze David Ayer uit de regiestoel te krijgen."
Maar een tegenstander van deze beweging zou het ruïneren van reputaties en carrières juist niet moeten aanmoedigen op basis van valse beschuldigingen. Ik ben geen fan van David Ayer (al heb ik me prima vermaakt met End of Watch en Fury), maar je baan verliezen om de verkeerde redenen is nooit goed naar mijn mening.
De regiestoel ontzegt worden omdat je van regisseren geen kaas hebt gegeten lijkt me rechtvaardiger. Toch?

Sunspot

Avatar

Artificialis&Maac

HI And Stuff

centr1no

Avatar

Artificialis "Dit lijkt mij nou een goed moment voor Margot Robbie om regisseur David Ayer van een #MeToo incident te beschuldigen. Het is duidelijk dat hij haar puur voor zijn eigen uitzicht halfnaakt op de set laat rondlopen."
Het lijkt me duidelijk dat dat niet alleen voor hemzelf is maar ook voor die miljoen geile pubers die anders niet naar de film gaan.
Filmtotaal "In Suicide Squad kreeg ze een compleet politiepeloton stil toen ze van kleren veranderde, en danste ze uiteraard in de club van de Joker. "
Twee van de weinige momenten die me van Suicide Squad zijn bijgebleven en dat zegt genoeg over de film.
Maac "De regiestoel ontzegt worden omdat je van regisseren geen kaas hebt gegeten lijkt me rechtvaardiger. Toch? "
Serieus op die opmerking van Artificialis in gaan alsof het werkelijk zo is en/of hij er invloed op zou hebben? Veel plezier verder.

Maac

Avatar

centr1no "Serieus op die opmerking van Artificialis in gaan alsof het werkelijk zo is en/of hij er invloed op zou hebben?"
Dus omdat hij geen invloed heeft met zijn reactie mag ik deze niet uitdagen op de inhoud? Daar denk ik anders over.

nieuwslaatste nieuws

meest populair