'Margot Robbie haat het om half naakt te gaan als Harley Quinn'

'Margot Robbie haat het om half naakt te gaan als Harley Quinn'

Zij wel, jij niet?

Eerder vandaag zagen we Margot Robbie al als Harley Quinn in de lijst met de 25 opvallendste vrouwelijke superhelden. Ze speelde de rol in Suicide Squad en begin 2020 keert ze terug als het gestoorde personage in Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Het lijkt erop dat we haar mogelijk niet al te vaak half naakt zullen zien in die film.

In Suicide Squad kreeg ze een compleet politiepeloton stil toen ze van kleren veranderde, en danste ze uiteraard in de club van de Joker. Tegenover W Magazine geeft de actrice uit films als I, Tonya en The Wolf of Wall Street aan dat ze er niet om staat te springen om half naakt te zien als Harley Quinn. Waarom?

"Eerlijk gezegd, voor mij, als Harley tenminste, hoe meer huid hoe langer het duurt met haar en make-up. Ze heeft een witte huid en een miljoen tatoeages. Dus als er iets buitenom, god zeg, de scènes waarin ik zelfs geen jas aan heb, dan is dat een extra 20 minuten in de make-up trailer," aldus Robbie.

In Birds of Prey zal ze overigens niet naast een groep mannelijke DC-personages te zien zijn, maar naast vrouwelijke anti-helden als Huntress, Black Canary en Renee Montoya. Vanaf begin februari 2020 op het witte doek!



NieuwsFilm

meest populair