Amber Heard was doodsbang van 'monster' Johnny Depp

Amber Heard was doodsbang van 'monster' Johnny Depp

Er zijn nieuwe rechtbankdocumenten aan het licht gekomen met schokkende details.

Er zijn nieuwe details aan het licht gekomen over het stukgelopen huwelijk van Hollywoodsterren Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) en Johnny Depp (The Crimes of Grindelwald, Salazar's Revenge). In voorheen geheime rechtbankdocumenten omschrijft Heard haar ex als een 'monster'.

The Hollywood Reporter heeft nieuwe rechtbankpapieren in handen gekregen waarin Amber Heard (32) uitgebreid vertelt over de duistere kant van haar ex-partner Johnny Depp (55). Heard beschuldigt Depp van fysieke en mentale mishandeling. "Johnny en ik noemden zijn andere persoonlijkheid - het deel van hem dat bovenkwam als hij me sloeg - jarenlang het monster", zou Heard in 2016 hebben verklaard in de scheidingszaak. "Ik was doodsbang van het monster".

Rechtszaak tegen krant
De documenten zullen deel uitmaken van een zaak in Engeland. Depp heeft daar de Britse roddelkrant The Sun aangeklaagd, omdat hij in een opinieartikel werd uitgemaakt voor 'mishandelaar'. Heard zou ook willen getuigen in die zaak, maar Depps advocaten houden dat tegen. Beide sterren hebben eerder een geheimhoudingscontract ondertekend. Depp heeft de aantijgingen van Heard altijd ontkend en claimde zelfs dat hij juist degene is die zou zijn mishandeld.

NieuwsFilm

meest populair