Speelduur 'Captain Marvel' bekend en Mohawk-foto!

Speelduur 'Captain Marvel' bekend en Mohawk-foto!

Laat de Kree / Skrulls-oorlog maar beginnen.

De speelduur voor de eerst volgende Marvel-film Captain Marvel lijkt bekend. Updates op websites van onder meer de Amerikaanse bioscoopketen AMC verraden dat de speelduur rond de twee uur en tien minuten ligt. Daarnaast is er een nieuwe foto verschenen waarop het personage te zien is met haar kenmerkende Mohawk!

Met nog zo'n twee maanden te gaan is het nog wel even wachten op de ruim twee uur durende film van Marvel Studios en regisseursduo Anna Boden en Ryan Fleck. Begin volgende week zou er een "extended TV spot" verschijnen met nieuwe beelden. Hieronder zie je alvast een nieuwe foto, met de heldin en haar kenmerkende Mohawk.

Bekijk de afbeelding
In Captain Marvel, die zich vooral afspeelt in 1995, zien we het verhaal van Brie Larsons Carol Danvers. Na een ongeluk met haar straaljager wordt ze meegenomen door de Kree en krijgt van hun superkrachten. Ze sluit vervolgens aan bij de Starforce, onder leiding van Jude Laws Mar-Vell. Een van de tegenstanders is de slechterik Talos (Ben Mendelsohn), de leider van de Skrulls die ook op Aarde zijn. Danvers a.k.a. Captain Marvel zoekt ondertussen ook naar haar roots, samen met Samuel L. Jacksons jongere Nick Fury. Ook Clark Greggs Phil Coulson is te zien. En dan is er uiteraard ook nog de poes Goose van Captain Marvel.

Vanaf 7 maart te zien op het Nederlandse witte doek.



NieuwsFilm

meest populair