Ice Ice Baby! Nieuwe 'Vanilla Ice' is gevonden?

Ice Ice Baby! Nieuwe 'Vanilla Ice' is gevonden?

Het script van de film stond afgelopen jaar op de zogenaamde Blacklist van beste nog niet verfilmde scenario's.

Volgens een bericht van Production Weekly wordt er hard gewerkt aan een biopic over rapper Vanilla Ice met de titel To the Extreme. Daarnaast meldt de site dat acteur Dave Franco mogelijk de rol van de rapper zal spelen.

Nu de recente Queen-biopic Bohemian Rhapsody een gigantische hit is en ook A Star Is Born het behoorlijk goed doet bij zowel publiek als critici, heeft Hollywood de smaak te pakken gekregen. Een biopic over Vanilla Ice is echter niet het meest voor de hand liggende project waar je dan aan denkt.

Robert Matthew Van Winkel was een middelbare scholier uit Dallas die zijn studie afbrak om auto's te verkopen. Al snel werd hij echter wereldwijd bekend als rapper Vanilla Ice en scoorde hij de eerste nummer 1-hit voor een raplied in Amerika met Ice Ice Baby. Het bijbehorende album, To the Extreme, werd vervolgens meer dan 15 miljoen keer verkocht.

Verdere details over de biopic zijn onbekend, maar we weten wel dat Chris Goodwin en Phil Van het script hebben geschreven. James Franco word daarnaast genoemd als producent van de film.



NieuwsFilm

meest populair